Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je mi 68let. Již více roku beru warfarin a stálé kontroly. Kontroly na EKG a měl jsem srdeční arytmii. V unoru jsem byl v nemocnici na zákroku přes třísla na odstranění radiofrekvenční ablace. Při dalších kontrolách již jsem srdeční arytmii neměl. Je to pár týdnu nazpět znovu arytmie ale v menším rozsahu. Tak mi doktorka vyřídila zapujčení holteru na měření na 7dnu. Vyšetřní již bylo v pořádku. Tak mi vyřadila warfarin že již nemám brát. Moje obvodní doktorka mi řekla že budu postupně snižovat dávky warfarinu v pruběhu 14. dnu. Ale začal jsem se hodně potit hlavně v noci. Muže to být warfarinem? Protože při stejných teplotách hlavně v noci jsem pocení něměl. O vedlejších učincích warfarinu se málo mluví. Děkuji.
Tak jste Boris nebo Mira7, ...že sám sobě odpovídáte...
A štítnou žlázu máte v pořádku? Neberete antidepresiva nebo léky na cukrovku? U těch je zvýšené pocení. Jestli po dobrání warfarinu, pochybuji. Když se neptáte lékařky, tak se ptejte magistra v lékárně. Ten má na displeji přehled Vašich léků. Na noční pocení, kromě Mg, se pije čaj ze šlavěje. Ale nemá se víc, jak 3 týdny.
Jo, a ablaci Vám neodstranili. Ablace je ten výkon, při kterém odstraňují něco, co cévu zužuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.