Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím vás,věděl by někdo odkaz na web,kde si můžu vložit svoji fotku a ukáže mi to záznamy,kde mě kamera zachytila?Nevěděla jsem ,že tohle vůbec jde.Včera,při posezení s neznámými lidmi,mi jeden z nich ukázal co je možné a hlavně nevím,proč.Prostě si mě u stolu vyfotil a hned mi ukazoval moje záznamy z kamer v našem regionu.no,nebylo mi z toho příjemně,při představě,že si třeba foto nesmazal a ted může zjistit různé záznamy.Já se nerada fotím,natož videa o kterých nevím..Měl by prosím někdo odkaz,jen podotýkám,nemám chytrý mobil,takže na PC a možnost vložit svoji fotku.?Předem mo děkuji za odpovědi.
Udělal si z Vás prču. Už před pár lety jsem narazil na aplikaci "Moje město" . Nahrál jsem tam fotku, zadal jméno a vznikl krátký filmeček o městě, kde byla má ulice, na bilbordech byla má tvář, na tramvajích napsána má stanice, byla tam má hodpoda. Byla to reklamní akce na nějaké pivo. Nedávno jsem viděl aplikaci Bond - Poslední mise. Dala se tam nahrát fotka a vznikl film, kde se ta fotka objevila jako obraz v galerii, z vyfoceného se stal parťák Bonda, zajímavé... Do podobných kravin nahrávám fotky svých psů...
Cože?Sama jsem byla včera v šoku,co jde. A není mi z toho moc dobře.Věřím,že se tady objeví někdo,kdo tohle zná.
Nieco take by porusovalo GDPR, cize pre bezneho obcana to urcite ako verejna sluzba fungovat nebude.
Kamerove systemy navyse nie su navzajom prepojene, cize ziadny taky univerzalny pristup pripojeny na internet z principu nie je mozny. Priklad : bezpecnostne kamery obchodaku alebo bytoveho domu nikam pripojene nie su.
ano,to mně také nesedí,že kdyby byl policista,že by riskoval,se s tímto chlubit.Ale opravdu se stalo a je mi jedno,že si tady mnozí myslí,že mám ráda pohádky
No,jak si mám pamatovat,kde jsem zrovna šla s dcerou,vím jen,že to byl záznam z ulice..Za další,ikdybych našla kontakt na toho člověka,tak si neumím představit,jak bych se ho zeptala.Jediné co by zjistil,že mě to nějak náramně zajímá a nic by mi nejspíš neřekl.A včera,když jsme hráli i s jejími syny,tak nebyl prostor se ho zeptat dál,ale také já ještě v duchu zpracovávala,co jsem shlédla a nebylo mi z tohoto nejlépe.Pak jsme se rozešli,každý domů a podotýkám,já na vlak,protože to bylo vjiném místě,než bydlím a tihle lidi,tam byli někde jako chalupáři.Jinak co jsem pochopila,že to nebyli žádní dělníci,velmi vzdělaní lidi.Na syny kontakt mám na f.kvůli muzice,kdyby někdy náhodou atd a taky to jsou mladasove,studující už několikátou Vš ,pedagog.se sportovním zaměřením a jiné..Mladasové říkám prot,že mě bude 60 ,ale u muzikantů se věk neřeší.Tak vidíte,na syny kontakt mám,ale nechci je vyplašit,otázkou,co to bylo s tou kamerou..Proto jsem se obrátila na veřejnost..
Toho pána a byl tam s rodinou,jsem nikdy neviděla a neznali mě ani oni.Byli to muzikanti a já jsem též a tak jsem se přidala,hráli jsme celý večer.Jenomže já jsem člověk,který si moc nevěří a ani v tom hraní,protože hraji příležitostně.Ukázat mě na záznamu z kamer,ho napadlo ve chvíli,když jsem nepřijímala chvály,že hraji dobře.To by ale ještě nebyl důvod,ale asi pochopil,že mám problém podívat se sama na sebe ,mám totiž Aspergův syndrom.a tak to je moje jediné vysvětlení,proč měl potřebu ,mě ukázat sebe na videu.Nevím,třeba si to jen myslím...je fakt,že to byl záznam,jak ženu někde ,celá upachtěná,popoháním před sebou dceru,aby jsme stihaly,nevím co..Nerada jsem se takto viděla a proto jen shlédla letmo a jiná videa ,už mi neukazoval.doplnil to slovy:Když jsi z tohoto regionu,tak to prostě ukáže záznamy,kde tě to zrovna zabralo.Vážně nevím,co si o tom myslet,byl to záznam někde z ulice..
O věk tam nejde,hráli jsme ,coby muzikanti a byl tam s celou rodinou.Jako myslím tím,že mě neoblboval,nebalil..Popisovala jsem již,proč si myslím,že ukazoval.Jinak ten záznam byl dost čitelný,celá postava i s dcerou,jak jdeme..Nepoznala jsem už kde na ulici
Prostě jsem se poznala,pohyb,oblečení a kdyby šlo pouze o obličej,tak asi ano.já jsem se na to video dívala krátce a obklopila mě hrůza,že se poznávám..Ale tohle našel na základě toho,že mě vyfoti a hned následovně tohle přehrál,Nijak dlouze nehledal,musel tenhle systém,mít k používání.Nejspíš to bude nějaký,jak píšete ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.