Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá bradavice na chodidle

Od: fr odpovědí: 6 změna:

Kolodium forte obsahuje kyselinu salicylovou a mléčnou, které rozrušují bradavici a ta se postupně bezbolestně odlučuje, čteme v návodě... u mne to trvá už druhý měsíc, a nic se ještě neodloučilo, co tři týdny kontrola na kožním a tak pořád dokola... Jaké s tím máte zkušenosti Vy, je to záležitost na půl roku třeba?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Manželka se s tím trápila rok a půl...dusík, různé zaručené přípravky z lékárny, vlaštovičník... Velké NIC! Nakonec 2x laser a po problému
id
Týden na noc přilepovat plátek česneku, minimálně dva dny naložený v octu.
Nejprve ze široké náplasti jsem vystříhla střed velikosti bradavice. Přilepila na nohu, do otvoru v náplasti dala plátek česneku a přilepila náplastí bez podušky. To proto, abych si nepopálila kůži kolem bradavice.
Ono to bude záležet na typu bradavice...zde to bylo do 15 černých teček na průměru cca 8mm a bolest při tlaku, při chození... Toto místo bylo mírně vystouplé a ztvrdlé...

hodnocení

0x

Většinou mi stačila náplast na kuří oka (speciálně na noze zespodu, asi to lépe na to oko přilnulo při chůzi). Pokud ne, pomohl Lapis. Ne hned, ale určitě to nebylo 1/2 roku. Spíš tak řádově týdny.

liska5
hodnocení

0x

Znám několik případů, kdy jim bradavici na chodidle odstranili chirurgicky nebo vypálili tekutým dusíkem. Někde jsem četla, že i banánová slupka nalepená na bradavici, by ji měla likvidovat.

hodnocení

0x

Nakrájejte stroužky česneku na plátky a naložte do octa..Dejte do lednice a nechte nejlépe 2 dny..

Okolí bradavice podlepte, abyste ho nepoleptala a dávejte na bradavici vždy plátek a přelepte. Toto opakujte, dokud bradavice neodpadne, u mě trvalo cca 6 dnů. Funguje-vyzkoušeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]