Nejste přihlášen/a.
ahoj mám jen pár hodin abych se rozmyslel co se svym životem mám 2možnosti.bud zustanu se svojí přítelkyní s kterou miluju a ona mně a kvuli ní zustanu studovat na škole která by mně nebyvila a musel bych dojíždět.ve vztahu nám to klape i ne mám strach že když s ní zustanu ona mně pak odkopne a já budu studovat něco co mně nebaví a nejspíš jak se znám tak to nedodělám.ale moc jí miluju a chvílema si myslim že je to ta pravá na celej život.nikdy sem se nazamiloval a to sem zažil dost ale ona je fakt užasná a chvílema zase ne chvílema si myslim že bych s ní neměl být. 2.možnost je nastoupit studovat na intr na 3roky a 3roky práce daleko od ní a od domova a když nastoupim tak se rozejdem já budu tak jako tak neštastnej a budu 6let pryč od blízkých lidí ale budu mít o život vystaráno.budu mít defakto karieru ale ztratim jí a bojim se že už se nikdy nezamiluju,a nejvíc se bojim že těch 6let bude na nic.a nejhorší je že nám to poslední dobou klape když nepočítam sem tam malou hádku a co je o to víc nejhorší že je nejspíš těhotná a já si myslim že na ítě je hodně brzo máme život před sebou.už se semnou 3krát za pul roku rozešla kvuli kravinám a já nevím jak dál.ani nevím jestli s ní chci dál bejt i když se hádáme tak jí miluju.máme složitej vztah ale stojí za to.a musim si vybrat do pár hoin jednu možnost.kamarádi mi říkají at na ní seru ale už sem pro ní udělal a objetoval toho dost a ted bych jí nerad ztratil a at se rozhodnu jak koliv budu se trápit.tak prosím o radu jak to mám udělat protože mám pár hodin na rozmyšlenou a krátí se čas a je mi čim dál huř už se takle trápim 14dnů a je to horší a horší.tak moc děkuju a poradte prosím.
A navíc máš ještě několik možností: A) vystuduješ a budeš uznávaný odborník, v balíku, za vodou a ta tvoje na tebe bude obdivně koukat a pokládat si za čest, že ti může zkrásňovat život, protože bude spousta žen, které se budou ucházet o tvou přízeň. Anebo se stane, že ty se na studium vyprdneš a zítra vám to přestane klapat a ta, kterou ty miluješ, tě opustí s hnusným výsměchem, protože budeš hovňousek (ten, který dříve na šachtě vynášel kbelíky s exkrementy), protože jsi nedostudoval a píšeš tak hrozným slohem a s tak školáckými chybami, že se za tebe bude stydět! Výplata na prd, chování na prd, prestiž na prd! Seběvědomí v kélu a žárlivý a nespokojený, unavený z fronty na sociálce.
Co?! Jak ti to příjde?!
Vaše argumenty postrádají potřebnou logiku (bojim se že už se nikdy nezamiluju, nejhorší je že nám to poslední dobou klape, mám strach že když s ní zustanu ona mně pak odkopne, je nejspíš těhotná, už sem pro ní udělal a objetoval toho dost a ted bych jí nerad ztratil).
Poradila bych toto: vztah je zcela neperspektivní, ona Vás zdaleka nemiluje tak, jak si Vy myslíte, že milujete ji. Upřete svou pozornost a své úsilí úplně jiným směrem - vystudujte a pak se uvidí. Pokud víte předem, že se budete trápit, ať bude Vaše rozhodnutí jakékoliv, tak jděte tou jednodušší cestou, ta je v tomhle případě ta správná. (Složitější by bylo zůstat s ní, přestože Vás nemiluje, vyprdnout se na školu a trápit se stejně.)
Přeji zdar Vašemu počínání.
Když nekdo píše v každé druhé větě jak moc někoho miluje, tak mi přijde, že se o tom stále sám musí přesvědčovat. Pokud se opravdu milujete, tak jdi studovat to, co tě baví. Pokud ji potřebuješ mít na očích, tak zůstaň kde jsi, ale nemyslím si, že by to váš vztah zásadně ovlivnilo...
přesvědčovat se nemusim sem si jistej že jí miluju ale ona asi ne mně dostatečně protože kdybych šel studovat tak by mně opustila a kdyby mně fakt milovala tak by semnou byla at se děje co se děje..nechce semnou vztah na dálku a když jsem jí to řekl tak mi řekla že jestli nastoupim at se s ní rovnou rozloučim..fakt už nevím co si mám myslet.potřebuju jí mít na očích ale když zustanu tak vim že se něco zas podělá a já přijdu o dobrou možnost a už to nevrátím.
díky moc za radu.Vim že mám chyby ale sem tak trochu za poslední dobu vynervovanej protože mam další a další drobnější problémy které musim pořešit tak se prosím nedivte že píšu chybně.
karlossi, OK. Tak si ty rady vezměte k srdci. Jděte studovat. Vykašlete se na ženskou, která se s Vámi 3x za půl roku rozchází kvůli kravinám. To nemá budoucnost. Takový vztah je k ničemu. Vezměte si nějaký prášek na nervy , nebo si skočte k doktorovi, zamilovaný budete časem do jiné a lepší. To, že Vás tenhle současný vztah stál nemálo obětí neznamená, že musí být jediný a poslední. Život jde dál. Přeci si ho nezničíte kvůli jedné holce, která Vás asi jen využívá a zdaleka to citově neprožívá tak jako Vy. Konec, jděte spát, a jeďte studovat. V tomhle případě ty kamarády opravdu poslechněte. Holky budou jiné a lepší! Karina
a podle toho písma jste tedy vynervovaný děsně. Jděte k tomu doktorovi, ať Vás dá dohromady. V tomhle stavu nejste schopen ani reálně uvažovat a uvážit si všechny dopady Vašeho rozhodnutí, pokud byste se rozhodl zůstat s ní. Což by byla myslím Vaše životní chyba.Kari.
moc děkuji nejspíš máte pravdu.Ničit si život kvuli jedné holce to fakt nehodlám to mi za to nestojí.Jestli mne opravdu tak miluje tak jako mi píše,tak semnou zustane i když budu daleko od ní.Hlavně mne pekvapila vaše odpověd... je pravdivá a (Holky budou jiné a lepší!) <<< zrovna todle to bych nikdy nečekal že mi napíše zrovna žena.Ano vynervován sem za poslední měsíc jako nikdy v životě.Měl sem tu dobu měsíc z5 ještě krásnej život než se začlo všechno kazit Toužím po klidném životě a nehodlám dělat další chyby takže uvidim jak to dopadne až jí to tedy napíšu.Sice chybama se člověk učí ale tudle chybu si dovolit nemužu.Nejspíš vyhledám doktora aby mne dal dohromady protože todle nebude jen tak jednoduché..A vám moc děkuji objasnila ste mi situaci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.