Dobrý den, je mi 17 let a tomu klukovi 24. Já s nikým nespala a on ano. Zatím k tomu nedošlo. Už od začátku, co se vídáme se stále líbáme, objimame a navzájem si to děláme, moc toho nenamluvíme. Na začátku před delší dobou mi řekl, že si ještě není jistý, co ke mně cítí a nechcete mi ublížit. Nevím, jestli chce vztah nebo jen kamarádství s výhodami.
Dobrý den, když toho moc nenamluvíte, ale už si to navzájem děláte, tak už nyní to je ono kamarádství s výhodami, tak proč by měl chtít vztah a komplikovat si tím život. Když jste chtěla vztah, tak jste měla být zdrženlivější. Zdravím! doplněno 19.08.23 18:27: adolfka - takovou metou ve vztahu je sex a ten již, i když s omezením provozujete, tak co ještě očekáváte? Do kina si mačkat ruku už asi nepůjdete, tím se začíná.
Lže. A je povahově nezralý. Držte si ho od těla. Nebo zvažte rozchod. Panenství je cenné, to se nedaruje jen tak, prvnímu nadrženci, který má zájem si vytřepat ocásek.
Souhlas se Slovanem. Když holka řekne v dospělosti klukovi, že je ještě panna (ne až ve 30 a výše, to je divný), tak ten se sice nad tím podiví, ale stejně v hloubi duše bude rád že právě on bude její první a všechno to nové zažije s ním.
O vztahu se nedá mluvit, vždyť se ani neznáte, nejste zamilovaní a spolu nijak nefungujete, kromě těch intimností. Vlastně ani to kamarádství tam není.
Poprvé by to mělo být z lásky. Dát se klukovi, který už je proti vám protřelý a chce si jen užít, je asi v dnešní době normální, ale ne pěkné. Dobře si to rozmyslete.
..tomu klukovi.. Žádný vztah není nikdy jistý, je to 50 na 50%. V ČR se údajně rozvede polovina manželství. Jsou lidi co se snaží ve vztahu dělat kompromisy a pomáhat si navzájem a jsou lidi, co si razí jen tu svou cestu(což je ve vztahu samozřejmě špatně). Pokud první pohlavní styk nechává čistě jen až to budeš chtít ty, tak za mě OK. Mazlení a "ruční práce" je také sex.. V sedmnácti(u někoho i později) se člověk teprve "formuje", až když se osamostatní, pozná své hranice, co chce, co může tolerovat a co mu nevyhovuje. Dobré by bylo i s jeho rodiči(pokud má) zajít na nějakou akci (pěší tůra, pouť, výlet na hrad, do restaurace na oběd, večeři, do ZOO, zajímavé místo..) aby jste se poznali. Totéž naopak. I ve "sladěném" manželství to skřípe kvůli blbostem.. Že toho moc nenamluvíte je spíš v partnerství později výhoda, ale o důležitých věcech je potřeba se bavit. Je spíš samotář, je na práci šikovný-uvaří něco jednoduššího, uklízi si věci po sobě?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.