Před 6 lety mi ji dělali a byla jsem na 10 dní přeložena na lůžkovou rehabilitaci.Prvni 3 dny byly náročné. Teď mi mají dělat druhé koleno, nález je tam horší a k opravě víc problémů a požadují, abych ještě večer jela domů, paní primarka se mi smála, že to nic není a že budu chodit Jsem úplně sama, nemám ani žádnou ochotnou sousedku a po zkušenosti s tím prvním si vůbec neumím představit, co si sama počnu. Navic starším seniorům se vše hojí huře a co rhb. Belhat se na polikliniku nemluvě o tom, že by mě stejne nevzali hned a rehabilitovat se musí. A na domácí péči po artroskopii prý takyneni nárok.Diky.
Co platilo před 6 lety, neplatí dnes. 1 až 3 denní pobyt v nemocnici, odcházíte o berlích, 14 dní nezatěžovat nohu. Dostanete ortézu, kterou při cvičení sundáte. Cvičit doma začnete ihned, aby kloub neztuhl. Rehabilitace se předepisuje jen u zpřetrhaných vazů. Doufám, že už dávno posilujete ruce, aby jste mohla chodit i berlích.
Dobrý den, obávám se, že pokud nebudete po zákroku schopna se o sebe hned postarat a tuto skutečnost sdělíte lékaři, tak Vás budou chvilku hospitalizovat a potom Vás převezou do LDN. Zkuste si raději dojednat předem nějakou placenou službu/posluhu přes agenturu. Snad si na internetu nějakou s volnou kapacitou najdete. Také se poraďte s praktickým lékařem nebo zdr. pojišťovnou. Zdravím! P.S. Kde bude pejsek?
Za pejska zajisteno hlidani, zaplatím. Ale doktoři ve 2 nemocnicích mi řekli, že to nejde, když to zvládnou jiní, tak prý já taky, na lůžkovou rhb.po artroskopii prý se to nevztahuje, A to samé domácí péče a Ldeenka.
aja1946 - nevím, jak Vy, ale dokud bych já neměl zcela jasno o tom, jak budu fungovat po zákroku, tak bych na sebe nenechal doktora sahnout. Tak, ať Vám to dobře dopadne a také ať se brzo dostanete do toho řeznictví na Budějovicke, které asi nemáte daleko a o kterém jsem Vám psal v jiné otázce (asi jste to přehlédla).
No ja taky nepůjdu dokud to nebudu mít, už jsem 1 termin odmitla. A na té Budarne jsem byla před 2 roky s kámoškou a nic zvláštního mě tam neslovilo. Nevim jak teď, akorát to mám daleko.
Aja, nebojte se toho, nestrašte se dopředu. Já jsem byla na zákroku a za 10 dnů jsem letěla s berlema do Egypta. Jinak to nešlo. Pravda, byla jsem mladší.
id - a jak víte,že prý nafasuje podpažní berle? Proč by skákala?Taky nebude muset po operaci nafasovat nic a bude se muset postarat sama.Na to chodítko si v případě únavy aspoň může na chvilku sednout,ale na podpažní berle to nejde.A jestli tu nohu rozhýbává na berlích nebo s chodídkem je jedno.Drží se a chodí.Ještě si může nakoupit a v košíku dopravit domů.S berlama pod paží bude mít otlačeniny na rukou a ještě unavené podpaží a unavené ruce.Ale mám tady dva páry berlí a klidně daruji.
id - já... taky si uvědomte že každé tělo se uzdravuje jinak a ne stejně dlouho . Taky si nechte svoje léčebné postupy najité z netu pro sebe.A ano mám to za sebou.Vy ano?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.