Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Občerstvení v cukrárně

Od: soles47 odpovědí: 16 změna:

Poradte: za dvě deci červeného jsem dnes v nejmenované cukrárně v krají Zlínském zaplatil 44,- Kč, což je vynikající cena... Zákusek, bohužel, 28,- Kč, celkem hodně... či málo? Jaké ceny jsou u Vás? Díky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll
hodnocení

11x
28 za zákusek se vám zdá hodně, to jako vážně? V jakém časoprostoru žijete *smich*?
U nás v malé cukrarničce po 60 nekoupíte

hodnocení

6x

Vzhledem k tomu, že zákusky v cukrárnách dneska stojí až 70 Kč, tak jste to měl skoro zadarmo.

liska5
hodnocení

3x

Dneska jsem byla s vnukem v cukrárně, káva presso za 50,- a zákusky /větší dortové řezy/ každý za 69,-. Záleží teda jaké zákusky. I o 20 kč levnější byly věnečky, špičky, laskonky, linecká kolečka ap...

liska5

Za 28,- nedostanete ani malou makronku v okresním městě.

kveta1
hodnocení

3x

A auto je podle vás drahé? A které - Favorit LX za 5 000 Kč nebo Lambo Urus za 8 600 000 Kč?

smode2
hodnocení

2x

Záleží na tom kam jdete. V cukrárně na Vysočině jsme nedávno platili za čokoládový řez + špičku + 1x perlivou vodu 0,5l v pet a k tomu 2x malou točenou zmrzlinu necelých 130,- Kč. V jiné cukrárně nedaleko Brna za 2x kávu a 2x francouzský zákusek potom 400,-. Každému co jeho jest.

zakusek
hodnocení

2x

Zákusek v nemocnici nejlevnější 28 mi nepřijde hodně. Je dobrý a je ho celkem dost. Nemám problém si koupit zákusek za 34 korun což je průměrná cena ve zdejší prodejně.

hodnocení

1x

Provozujete snad cukrárnu a sondujete ceny, jinak nechápu? *zmateny* Už jste to tu řešil v květnu... poradte.cz/...

To je takovej ten klasickej kreténis*us si na takové prkotiny stěžovat, ale vydělat prachy nechce už snad nikdo? Na sebe kritický(á) není?...

hodnocení

0x

Zákusky běžně nekupuji, ale občas za něj dám i 60,- Kč, v Praze prý zákusek i 200,- Kč - reportáž v televizi- údajně nejlepší a dlouhé fronty.

hodnocení

0x

To je hodně. Už tam nechoď! Jak nebudou mít kšeft, tak k vůli tobě krachnou.

hodnocení

0x
V přepočtu k socík je těch 28 Kč jako tehdy cca 2,80 Kčs. Zdá se vám to moc? Jako mně ano a proto si zákusek v cukrárně za ty peníze nekoupím, ale současně vím, že to jinak nejde, že za míň se to dnes prodávat nedá. Ale mně by to prostě nechutnalo, takže nekoupím.

Jsou tací, kteří žijou z principů a celý život si odepřou to a to a pak zdech... ehm...pardon *smich*

Není lepší si jednou za čas tu radost v životě zákuskem udělat? Život je krátkej a za méně to sám neukuchtíš.

hodnocení

0x

Přidám se, ačkoliv se mi vůbec nechce odpováídat. Před týdnem jsem koupila zákusek za 30 kč a včera jsem se tam pro něho stavila znovu a 48 kč. Přestala jsem mít na něho chuť. V automatu větší kafe 30 a malé 20 kč. *alene*A než si tohle přečtete, všechno bude zase jinak. Myslím si, že to není o cenách, že to je o tom, jak moc to chceme.

hodnocení

0x

Ta cena byla jako v dřívější době co jste platil- u nás zákusky od 60-80kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]