Nejste přihlášen/a.
Poradte: za dvě deci červeného jsem dnes v nejmenované cukrárně v krají Zlínském zaplatil 44,- Kč, což je vynikající cena... Zákusek, bohužel, 28,- Kč, celkem hodně... či málo? Jaké ceny jsou u Vás? Díky
Provozujete snad cukrárnu a sondujete ceny, jinak nechápu? Už jste to tu řešil v květnu... poradte.cz/...
To je takovej ten klasickej kreténis*us si na takové prkotiny stěžovat, ale vydělat prachy nechce už snad nikdo? Na sebe kritický(á) není?...
Přidám se, ačkoliv se mi vůbec nechce odpováídat. Před týdnem jsem koupila zákusek za 30 kč a včera jsem se tam pro něho stavila znovu a 48 kč. Přestala jsem mít na něho chuť. V automatu větší kafe 30 a malé 20 kč. A než si tohle přečtete, všechno bude zase jinak. Myslím si, že to není o cenách, že to je o tom, jak moc to chceme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.