Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co mi radíte prosím? Začala jsem se znovu vídat se svým bývalým přítelem. Jsou to cca dva měsíce, co se občas vidíme, zajdeme na večeři, na procházku a pod. nic víc zatím. On ale nyní začal tlačit na pilu a chce mě prostě zpátky. Já si tím vrácením se k němu nebyla jistá, proto i přes to, že se vídáme si stále držím odstup. On mě momentálně neustále nahání přesto, že ví, že momentálně mám nějaké pracovní problémy, které potřebuji řešit. Plánuje pro mě dovolenou (o které oficiálně nevím, prozradila mi to moje kamarádka, které píše o rady a tahá z ní co se o něm bavíme). Já se ale na společnou dovolenou momentálně necítím, on už má koupené letenky. Ani mu nemohu říct, že jet nechci, protože to vlastně ani nemám vědět že tohle pro nás plánuje. Co si o tom myslíte? Nepíše takto jen kamarádce ale i mé mamce, o tom jak si mě jednou chce vzít a ať mě upozorňuje na to co pro mě všechno dělá, jak je na mě hodný apod. Cítím se trochu rozpačitě. Příjde mi ten návrat k sobě najednou hrozně uspěchaný. A také jsem mu řekla, že na dovolenou nemám momentálně peníze (proto ji naplánoval beze mě, věděl že bych jinak nejela kdyby se mě zeptal jestli někam pojedeme), příjde mi to takové zvláštní, že to naplánuje i když ví, že se mi nikam jet nechce. Ještě studuji takže peněz moc nemám, s brigádou to teď mám horší, takže na účtu mám doslova jen pár stovek, takže bych na té dovolené na něm byla úplně finančně závislá. Co byste dělali na mém místě?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.