Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená - předpis úhrad

Od: nikolas odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám na úřad doložit předpis úhrad na určitou částku. Chtějí po mě, výpis z bankovního účtu, který jsem již několikrát dokládala? A nebo oskenovat smlouvu, dle které tu částku pravidelně platím? Snažila jsem se dovolat a zeptat, ale překvapivě už druhý den to nikdo v úřední hodiny nezvedá. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Volání v úředních hodinách je u některých úřadů základní chyba. To mají totiž tolik práce, že prostě telefony nezvedají. Pokud se u vás jedná o OSSZ, pak to je zářný příklad. Úřady pracují celý týden a u některých telefonáty vyřídíte především v neúřední dny.

Jinak předpis úhrad je např. rozpis záloh za elektřinu a plyn od dodavatele, rozpis záloh za vodné a stočné od dodavatele apod.

racio
hodnocení

2x

Údaje o:

- frekvenci plateb nebo datu splatnosti

- hrazená částka

- případně bankovní spojení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]