Nejste přihlášen/a.
Asi bych ji neposazovala na lanovku, ale povozila v autě někde s výhledama a odpočinkama na nějakých vyhlídkových místech. Nedovedu si představit nástup a výstup z lanovky s berlema. Když to ale bude zvládat, nebo to bude kabinková, tak asi ano. To víte snad sami, jak je zdatná a jak bude snášet několik dní mimo svou postel? Odkud jste? To máte Slovensko blízko?
Když lanovka, tak jedině kabinková. A ještě si předem zjistěte, jaká je vzdálenost od lanovky k parkovišti. Myslím, že by stačil jen jednodenní výlet. Případně další víkend zase někam jinam. Autem do míst, kde se dá na vhodných místech zastavit.
Podobné zážitkové dárky dostávaly kolem věku 80 let už kdysi moje babička a maminka. S babičkou jsme objížděli pár vesnic, na které měla vzpomínky z mládí, s maminkou jsme jezdili k její kamarádce, se kterou se dříve navštěvovaly každý rok.
Já bych to považovala za trest a ne dárek. Bude vůbec babička schopná zvládat tak dalekou cestu? Proč zrovna až do Tater? Nevím odkud pojedete? Vždyť starý člověk i téměř zdravý, při dlouhodobém sezení může mít problémy.
Je to jen můj osobní názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.