Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,musí se člověk dostavi k okresnímu soudu ,když jeho záležitosti odmítl řešit ústavní soud ,který nerespektoval vyjádření senátu ČR i úřadu vládyČR?Jde o následky pracovního úrazu z5.7.2011 a nikdo doposud nebyl schopen vyslechnoz svědky ze soudní výpovědi pro nadbytečnost ze soudní výpovědi ...Celkově je to dost složitější než to vypadá -generální sekretariát evropské rady doporučuje evropský soud pro lidská práva!
Hlavně už nevím na koho se obrátit o pomoc ,protože mám žalovat i Čak Brno ,popřípadě zda existuje nějaký předpis ,který by přikazoval komunikaci mezi ministerstavama...Děkuji moc za Vaše názory ,protože mi jde hlavně zabezpečit lepší budoucnost dětem ...Do této situace se může dostat každý z nás a ani nevíte jak ...
Tak mi řekněte , od které doby se nepíšou rozhodné skutečnosti do rozsudku , když vám dá soudce za pravdu -krajský soud ! Ústavní soud to odmítl řešit a krátí mi kvůli tomu důchod , který nespadá do pravomoci okresního soudu! Mám potvrzenou diskriminaci z ministerstva spravedlnosti!
Určitě máte nějaká vyjádření těch vyšších soudů a určitě v předvolání OS kam máte jít je nějaké zdůvodnění, takže tam půjdete ve vlastním zájmu. Jedná se přece O VÁS ! Pokud nemáte právníka, tak v každém okrese funguje bezplatná právní poradna. Často i při charitách nebo při poslaneckách nabo senátorských kancelářích. Podle toho, jak jste to napsal v tom moc zběhlý nejste a bez právního zastoupení byste tam chodit neměl. Uvažte to, přeji vám úspěch! V kterém okrese bydlíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.