Ahoj Kupoval jsem jsi dioptrické brýle, při zkoušení nepraskali ani nekrupali... dostal jsem SMS zprávu, přijeďte si pro brýle klasika . Tak jsem jsi je nasadil a nepřišlo mi to po chvíli asi 20 minut cesty domu , jsem jsi je chtěl narovnat a najednou cítím že krupou a praskaji ty obroučky. V životě mi tohle brýle nedělali a to nosím brýle 25 let . Bohužel měli dovolenou týden a já měl pak taky dovolenou. Teď jsem to začal řešit a paní se cukala , že prý to je normální že je to plast , já ji prostě říkám to mi nikdy žádný brýle nedělali. Tak ona že to někam pošle aby ty skla víc upevnily. Co když to bude furt . Ty obroučky stačí lehce zmacknout a praska to ... jde v7bec v této situaci chtít po nich peníze zpět nebo vyměnit obroučky když to nepomůže tam kam to poslali? Můžu se vůbec nějak bránit? Díky za zkušenosti
Dle meho nazoru nenadelate nic. Mam taky jedny takove k televizi a praskaji taky. Byla jsem s nima v optice a madam mi rekla, co bych chtela za dvanact stovek. Nevim, proc bych si mela kupovat drahe obroucky, kdyz je pouzivam jen doma. Nakupujou za par kacek z Ciny a tady s mnohonasobnym ziskem ceskym ovcim prodavaji.
Ta paní je ještě otedemboz různe ohýbala , ze abych viděl že sklo drží.. jsem se bál že je zlomí.. když v nich byli je plasty tak nelupaly/nevrzali ... předtím jsem měl taky plast ale trochu silnější a nedělá to .. můj synovec , kterému jsou 3 roky má slabé obroučky též plastový a nedělá to . Ja víc jak za 20 let protože to nosím od 3 let prostě mi to nikdy nedělalo. :/ chtěl jsem vyměnit obroučky a to se osivala a ještě mi řekla že to dělá vic jak 30 let nebo 20 .. a že to zkusi někam poslat a ještě že by případně nějak podlepila něčím:/// a přitom mi ten zrak změnila fakt dobře krasne jsem přes to viděl ale kvalita obroučky hrozná:__ přitom jsou tak hezky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.