Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak byste si to přeložili

Od: magorek odpovědí: 18 změna:

Jak byste si přeložili rozchod, když vám holka řekne, že si uvědomila, že dokáže být sama? A že teď chce být sama?

( 3 roky vztahu, ze dne na den ukončený veškerý kontakt, vztah bez hádek a problémů )

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Že má jiného a raději se takhle hloupě vymluví.
Druhá varianta je ta, že ona v tom vztahu problémy viděla a ty ne a třeba hodně tolerovala, neřešila a nemluvila o tom a už to přeteklo a místo komunikace to utla.
magorek
hodnocení

Děkuji za odpověď, komunikace z její strany v těchto ohledech trošku vázla, nejspíše bych byl pro druhou variantu.

samadoma
hodnocení

3x

zenska nedokaze byt sama, radeji zustane s nejvetsím fetakem nez aby "byla raději sama"

Zenske nesnasi samotu. A nesnasi zodpovednost.

Vdzdy to radeji hodí na zástupnou věc.

smode2
hodnocení

1x

"dokáže být sama" + "chce být sama" + "ze dne na den ukončený veškerý kontakt" = už mám dávno nového nabíječe, nehodlám ti to vysvětlovat, nech mě na pokoji.

magorek
hodnocení

blbá představa a ještě smutnější je to jak se dva lidi dokážou tak rychle odcizit bez jediného náznaku o navození kontaktu.

mate59
hodnocení

1x

Já to chápu tak, že ona chce být sama/bez tebe/,ale nechce,abys ty byl sám a našel si za ni náhradu.

magorek
hodnocení

v překladu "chci si užívat ale také chci zadní vrátka"?

mate59

Možná i tak,ale ho hlavy jí nevidím.Spíš si myslím, že váš vztah je definitivně u konce.

hodnocení

1x

Možná to "být sama" znamená sama bez vás.

Zeptám se - "vztah bez hádek a problémů" by slečna taky potvrdila? Hlavně tedy těch problémů; možná to ona viděla jinak. Oni pánové někdy neslyší to, co slyšet nechtějí, na náznaky nereagují a pak jsou překvapeni.

smode2

hehe :) ony dámy někdy neřeknou, co říci chtějí, snaží se o náznaky na které nikdo nereaguje a začnou jednat až už je pozdě*smich*

To máte recht *smich* ale někdy se to zatraceně hodí, takový náznak "neslyšet", že?

magorek
hodnocení

To záleží no ani jednou mi nebylo řečeno že by mohlo být něco blbě

Tři roky nebe bez mráčku? Opravdu?

magorek
hodnocení

To zase né určitě by se něco našlo za ty roky :D jen jsem s něčím vážným nebyl přímo konfrontován

hodnocení

1x

Přestala o Vás stát, nepotřebuje Vás mít dál ve svém životě. Zvolila raději rozchod, než aby pokračovala ve vztahu, ve kterém nebyla spokojená. Tak bych si to vyložila já. Asi o tom uvažovala již delší čas. Ale to víte jen vy dva, jak jste spolu vycházeli a komunikovali.

hodnocení

0x

Našla si jiného... nebo mettaxa, bod 2

hodnocení

0x

Že jí hráblo.

olinl
hodnocení

0x

Za tři roky jste se nepoznali? Neříkali jste si o svých budoucích cílech, představách spolužití? Pokud si ji přesvěčoval že nedokáže být/žít sama-bez tebe a ve společné domácnosti všechno zařizovala ona, tak se teď nediv. Neznám všechny okolnosti vaší situace, reaguji podle vzneseného dotazu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]