Dá někdo tip? Taky pozorujete silně zhoršenou kvalitu uzenin? Šunkovy salám, šunka, debrecinka, to už zdaleka není to co bývalo, většinou to šlo jen okolo masa, je to samá drť spojená škrobem. Děkuji.
Pamatuji, že řezníci měli pondělí zavřeno, zadní hovězí za 45 Kč, prázdné háky...když chete toto, musíte si koupit k tomu i toto...
Pamatuji již hodně. Na rozdíl od Vás si myslím, že je lépe...
zde se stále stojí fronty...venku se zeptejte zákazníků, kdy to bylo lepší...
kozlik
paní to shání v Praze a ne někde na maloměstě… Ps: divím se, že dneska by někdo stál fronty na uzeniny, vždyť to je už pár let WHO uznaný jako karcinogenní potravina, zejména kvůli dusitanům A je to fakt zbytečný, když už, tak si to koupím zavakuovaný hermeticky uzavřený trvanlivý. Kupovat uzeniny na pultě jde proti logice, Ale pokud je někdo už hodně starý a má na to chuť, tak proč ne tělu to ale moc nepomůže
Nepozoruji zhoršenou kvalitu uzenin. Možná to bude tím, že uzeniny až tak moc nekupuji, ale hlavně chodím do řeznictví, kde mají kromě jiného i vlastní chovy zvířat. Pravda, stojí to více nežli v hyper super mega krámech, ale s kvalitou ani chutí není problém.
Dobrý den, když kvalitu, tak luxusní - skočte si do obchodu viz odkaz a nezapomeňte si vzít celý důchod . Ovšem, pan Sváček má v Praze prodejen více a prý jsou super/nejlepší. Zdravím!
Nepozoruji. Šunka je v několika kvalitách, šunkový salám se chuťově může také jaksi lišit. Debrecínku nedoporučuji, místo toho si kupte debrecínskou pečeni. Někteří mezitím nevidí rozdíl, ale debrecínská pečeně je kvalitní výrobek, debrecínka ne. Kupuji si šunku nejvyšší jakosti, debrecínskou pečeni, všude 90 % masa a více. Nekupuji debrecínku, všelijaké ty šunky standardy a nářezy, to pak může mít chuť, jak popisujete.
Šunku nakupuju v Kauflandu. Není problém si vybrat z několika různých výrobků podle toho, na co mám zrovna chuť, s 92 a více procenty masa. Dokonce mi odsud chutná i balený šunkový salám s 90 procenty masa za přibližně dvacetikorunu. Mám ovšem raději jiné typy salámů, například Poličan, Herkules apod. Je to samozřejmě o ceně, těžko bude stát 10 deka šest padesát. Ale Kaufland má tu výhodu, že občas je něco v akci a dá se koupit levněji.
kozlik
Takové ty salámy, uherák nebo teď nevím jak se jmenujou, tak to si koupím štangli když to stojí občas okolo 170 za kilogram v akci.
Výborné řeznictví bývalo ve Strašnicích. Kdy se jelo od bývalé železniční zastávky k metru, tak v místech, kde se rozbočuje tramvajová trať. Ale nebyl jsem tam dobrých 5 let, možná dýl, tak nevím, jestli ještě existuje a je tak dobré. (Myslím, že se jmenovalo jinak, než na té mapě.)
Dalo se tam kupovat i za stravenky, tak nevadilo, že je dražší.
Je to teda praha 10, ale podle mě praha je jen jedna díky dostupné veřejné dopravě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.