Nejste přihlášen/a.
Ahoj, co to může být? V úterý rýma, jsem alergik , ale poslední roky se to extra neprojevuje nebo jsem si už zvykl..
Cítím se jakoby nachlazení, ale nemám teplotu. Ale je mi zima . Divně se mi motá hlava prostě taková divná nemoc..
Co dělat? Dílky
Se vším si poradím sám.. lekař řekne hmmm to máte takovou lehčí virooozu noo a stejně to odejde samo za pár dnu..
Kdo jsi? Diabetický děda nebo unavený mladý sportovec? Prostě něco na Tebe leze, tak se šetři, jez zdravá lehká jídla, více zeleniny, hlavně česnek, cibuli, zelenou petržel, více pij /neslazené/ a běž brzo spát. Tělo s něčím válčí, tak ho nezatěžuj nezdravými jídly a ponocováním.
A co na to říká doktor alergokolik? Mám zvýšený tlak a podobný.Nohy studený a tělo se potí.Z nosu a očí teče.Běž k doktorovi na celkový vyšetření.Se mi motá hlava jen po chlastu,ale že by mi bylo divně? - vždycky na bok.Doktorka mi říkala,že se mi to bude stávat v delíriu a mám si lehnout a něčeho se na chvíli chytnout jako ..uzemnit se,,.Měla pravdu - za chvíli to přešlo.Navštiv doktora a řekni mu pravdu.Za to většinou může malej mozek v lebce a máš náběh na alzhajmra.
Nech se odeslat na odborné pracoviště.Jestli Ti to nebude chtít napsat tak změna doktora .
A nebo to už nehul a dej si pauzu.
liska5-Jo a bacha, už je tu zase covid. Zase nějaká varianta. Jeden tu z okolí to přivezl ze zahraničí a nakazil rodiče.
Jo? A kde? Že nic v tisku nebylo.Bacha na šíření zpráv JPP z hospody.A byla to varianta covidu nebo nějaké chřipky? Že jsem covid ještě nepotkal,ale chřipka proběhla okolo bez očkování.Naopak očkovaní měli větší problémy.
U nás jsou nyní potvory klíšťata např. v tříslech nebo pijavice na zádech.
kolega mého syna a dovezl si to .Tak má z dovolené aspoň něco když se nesmí odvážet písek ani mušle.
Takže je to zas od jednoho k druhému přes někoho.Asi tu chřipku mají jen ti méně imunitní.V mém okruhu občanů neznám žádného kdo by to měl nebo prodělal a to do zahraničí jezdí pravidelně i když byl covid.Jsem tam jezdil taky,ale nějak se mi to minulo.Očkování ani jiné blbosti nemám.
V Řecku je např. už přes 300 lidí hospitalizovaných s covidem. Takže covid tu stále je mezi námi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.