Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi divně, nachlazení?

Od: vner odpovědí: 16 změna:

Ahoj, co to může být? V úterý rýma, jsem alergik , ale poslední roky se to extra neprojevuje nebo jsem si už zvykl..
Cítím se jakoby nachlazení, ale nemám teplotu. Ale je mi zima *smich*. Divně se mi motá hlava prostě taková divná nemoc.. :(
Co dělat? Dílky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A proč to neprodiskujete s lékařem?
vner
hodnocení

Se vším si poradím sám.. lekař řekne hmmm to máte takovou lehčí virooozu noo a stejně to odejde samo za pár dnu..

Přesně , také se raději léčím sám . Ájurvéda , homeopatie , čaje , zdravá strava , to vše dělá své
liska5

Přesně tak. Proč někam do čekárny s marodama? Doktor mi napíše Panadol, já ho stejně nevezmu. Dám si svoje homeopatikum, upravím stravu, pomačkám tlakové body a vydám se do lesa k potoku. Když je hůř tak Vironal nebo Dračí krev a zalezu do postele.

liska5
hodnocení

0x

Kdo jsi? Diabetický děda nebo unavený mladý sportovec? Prostě něco na Tebe leze, tak se šetři, jez zdravá lehká jídla, více zeleniny, hlavně česnek, cibuli, zelenou petržel, více pij /neslazené/ a běž brzo spát. Tělo s něčím válčí, tak ho nezatěžuj nezdravými jídly a ponocováním.

liska5

Mačkej si tlakové body mezi ukazováčkem a palcem to "maso" a "blánu" A pak ruce vystřídej. I tlak špičkou proti kosti pod ukazováčkem. Hlavně ta nejbolestivější místa. To zvedne imunitu. A taky víc pij.

liska5

...špičkou palce...

mnd®
hodnocení

0x

A co na to říká doktor alergokolik? Mám zvýšený tlak a podobný.Nohy studený a tělo se potí.Z nosu a očí teče.Běž k doktorovi na celkový vyšetření.Se mi motá hlava jen po chlastu,ale že by mi bylo divně? - vždycky na bok.Doktorka mi říkala,že se mi to bude stávat v delíriu a mám si lehnout a něčeho se na chvíli chytnout jako ..uzemnit se,,.Měla pravdu - za chvíli to přešlo.Navštiv doktora a řekni mu pravdu.Za to většinou může malej mozek v lebce a máš náběh na alzhajmra.

Nech se odeslat na odborné pracoviště.Jestli Ti to nebude chtít napsat tak změna doktora .

A nebo to už nehul a dej si pauzu.

liska5

Pořád ještě nevíme, jestli mu je 20 nebo 75. To se pak blbě radí.

Jo a bacha, už je tu zase covid. Zase nějaká varianta. Jeden tu z okolí to přivezl ze zahraničí a nakazil rodiče.

mnd®
hodnocení

0x

liska5-Jo a bacha, už je tu zase covid. Zase nějaká varianta. Jeden tu z okolí to přivezl ze zahraničí a nakazil rodiče.

Jo? A kde? Že nic v tisku nebylo.Bacha na šíření zpráv JPP z hospody.A byla to varianta covidu nebo nějaké chřipky? Že jsem covid ještě nepotkal,ale chřipka proběhla okolo bez očkování.Naopak očkovaní měli větší problémy.

U nás jsou nyní potvory klíšťata např. v tříslech nebo pijavice na zádech.

nov

Nevím jak v tisku, ale poslední článek o covidu je z 10.8.23.Co jsem zaregistrovala já.

novinky.cz/...

liska5

To není drb z hospody. Dotyčný je kolega mého syna. Seriozní informace.

mnd®

kolega mého syna a dovezl si to .Tak má z dovolené aspoň něco když se nesmí odvážet písek ani mušle.

Takže je to zas od jednoho k druhému přes někoho.Asi tu chřipku mají jen ti méně imunitní.V mém okruhu občanů neznám žádného kdo by to měl nebo prodělal a to do zahraničí jezdí pravidelně i když byl covid.Jsem tam jezdil taky,ale nějak se mi to minulo.Očkování ani jiné blbosti nemám.

sametka
hodnocení

0x

V Řecku je např. už přes 300 lidí hospitalizovaných s covidem. Takže covid tu stále je mezi námi.

pb®
Covid tu bude napořád a nikam už nezmizí. Občas ho někdo chytne, občas bude mít někdo těžký průběh a někdo skoro žádný, třeba jako já letos v březnu, kdy jsem tři dny trochu víc smrkala. Občas na něj i někdo umře a občas bude někdo ležet v nemocnici s něčím úplně jiným, ale náhodou mu udělají test, ten bude pozitivní a tak se ve statistice rázem s pacienta s akutní apendicitidou stane pacient hospitalozavaný s covidem, ostatně jako se to dělo občas doposud.
liska5

O covidu jsem se zmínila proto, že ten v případě tazatele připadá taky v úvahu. Nic víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]