Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Měl jsem silnou bolest na levé ruce lokte že jsem nemohl narovnat ruku. Tak jsem si vzal tabletu Tramylpa které jsou na recept. Tablety na ruznou bolest kterou mám a vždy zaberou. Přijel jsem do nemocnice na urgentní příjem a provedli RTG kde zjistili zánět. Předepsali mi rozpustný prášek do vody Nimesil a krém Dolgit. Po krátké době užívání Nimesilu a krému mne přestala ruka bolet. Je možné když by mi nezabraly tablety Tramylpa při ruzných bolestech že budu mít zánět? Děkuji.
Léky na bolest akorát potlačí příznaky, ale neřeší příčinu. Navíc mívají vedlejší účinky. Protizánětlivá strava je řešení. Žádné fastfoodové pokrmy a průmyslově zpracované potraviny. Omezit sladké - i nápoje, omezit uzeniny, ztužené tuky, bílou mouku, ani hodně masa a kávy není dobré.
Přejít na jednoduché přírodní potraviny, hodně zeleniny- ke každému jídlu trochu, ryby, ořechy, oliv.olej, luštěniny...Ze zeleniny vynechat pokud možno lilkovité: rajčata, brambory, papriky...Pít často, zejména různé urologické čaje, vodu s lžicí jablečného octa mezi jídly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.