Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Měl jsem na doporučení doktorky zapujčeny na týden Holter od společnosti z Brna. Mají na zapujčení přístroj monitor poruch dýchání ve spánku. Další je možné návštěva spánkové laboratoře pro pacienty s poruchou spánku. Mám dlouhodobé problémy se spánkem. Nahradí přístroj na použití v domácím prostředí spánkovou laboratoř? Jaká je uspěšnost léčby poruchy ve spánku? Je mi 68let. Děkuji.
Apnoe Vám odhalí i tento. Zažila jsem tři spánkové laboratoře a jedna z nich to tak dělá, že tam nespíte a vybaví vás domů na pár dní přístrojem a podle toho pak postupují.
Úspěšnost léčby čeho? Píšete srdce. Spánková laboratoř řeší nejčastěji chrápání a apnoe.Vstupní prohlídka /ORL/ se zaměřuje na průchodnost nosu a hlavně měkké nadbytečné "překážky" v hrdle a event zapadající jazyk...Buď to řeší laserovou operací oné nadbytečné hmoty, nebo přístrojem na dýchání třeba ResMed, což znamená masku, hadici, a přístrojek asi 25x15x15 na zvýšený noční stolek, co vhání zvlhčený vzduch. Dneska už Vás monitorují na dálku a upraví vám funkci té mašinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.