Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zná někdo účinky iontových výživných nápojů

Od: fasa odpovědí: 10 změna:

Potřebovla bych poradit nějaký nápoj snad z oblasti iontových nápojů,pro člověka,co ubral velmi na váze.Nejedná se o někoho,kdo má nadměrné fyzické výkony,ale prý jsou i takové,které dodávají výživu a mohou posílit,zvěšit tělesnou váhu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x
Nepíšete nic o dané osobě, proč ubrala na váze. Prodává se v lékárně nápoj Nutridrink pro osoby, které už nejsou schopny pokrýt kalorický příjem pouze ze stravy.
fasa
hodnocení

Přesně jste odpověděl,co nejsou schopny...můžete poradit konkrétní značku,je tam nepřehledná škála ve vyhledávači

mate59
hodnocení

2x

Nejlepší je pestrá a vyvážená strava než nějaké nápoje.

liska5
hodnocení

2x

Je nutné znát příčinu zhubnutí. Stresy, diety, nemoc, třeba "zrychlená" štítná žláza. Jestli jste nečekaně zhubl, tak to chce vyšetření, a neodkládat ho. Tak maximálně Nurtidrink popíjet po trochách mezi jídly. Ne naráz! Mají v lékárně. S iontovými nápoji opatrně, ty se regulují podle výkonu: před, při a po. Podle toho jsou v nich různé vitamíny a hlavně minerálové ionty, někde hodně sodíku. Abyste si nepřetížil/-a ledviny, když nemáte žádné ztráty fyzickým výkonem. Při přibírání je ale dobrý pohyb. Okysličí metabolické děje, prokrví orgány, posílí svalstvo i imunita.

fasa
hodnocení

Za jednu větu děkuji- popíjet Nutridrink mezi jídly a že s iontovými nápoji opatrně. Jinak se neptám na přibírání na váze.

liska5

Nutridrink Vám nabídnou v lékárně celou sadu různých příchutí. Vysvětlí, kde je větší podíl proteinů /na svaly/, který mohou a nesmí diabetici. Levné to není, ale zato komplexní.Takový sladký cuc. Něco podobného je MANA, co mají v Bille, DM drogerii i jinde.To je v podstatě náhradní strava, taková vitamíny a minerály obohacená polotekutá ovesná kaše. Berou si vytrvalci na cesty. Taky cenově výš. Jako druhá večeře pro hubené se hodí. Mně ale tolik nechutná. Když si doma udělám vločky s ořechy, trochou kakaa s rozinkami, sušenými švestkami, fíky, meruňkami nebo banánem a kápnu do toho trošku nějakého panenského /zastudena lisovaného/ semínkového oleje, tak mám totéž levnější a chutnější..

fasa
hodnocení

Vaří si na co má chuť,ale chci mu koupit něco navíc .Ta Mana mi připadne moc reklamovaná,ale určitě něco vyberu s vaší pomocí /všech zde

liska5

Chutné a vhodné vyživující nápoje jsou některé Gainery. Jsou tam druhy nejen pro sportovce. U prodeje bývá na netu poradce, kterému sdělíš, pro jaký účel komu.Doporučí i dávkování a kdy užívat... Nebo v prodejně se sportovní výživou ve větších městech.

hodnocení

2x

Vy jste napsala málo informací..ale kdysi jsem několikrát přebírala zásilku nutridrinků pro jednu onkologicky nemocnou paní z našeho baráku, té je předepisoval tuším onkolog, zkuste se zeptat lékaře, v určitých případech to lze i na předpis...

doplněno 12.08.23 11:42:

@fasa jj, chápu...tak v lékárně určitě poradí, který bude vzhledem k okolnostem vhodný...

fasa
hodnocení

No,to je právě to,co nejde,chci jen pomoci ve formě dostupných výživových produktů,více zasahovat mi nepřísluší o doktorovi, nechce slyšet,

když mi napíšete prosím názvy,tak mu to jdu koupit a dovezu ještě dnes

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]