Nejste přihlášen/a.
Potřebovla bych poradit nějaký nápoj snad z oblasti iontových nápojů,pro člověka,co ubral velmi na váze.Nejedná se o někoho,kdo má nadměrné fyzické výkony,ale prý jsou i takové,které dodávají výživu a mohou posílit,zvěšit tělesnou váhu.
Je nutné znát příčinu zhubnutí. Stresy, diety, nemoc, třeba "zrychlená" štítná žláza. Jestli jste nečekaně zhubl, tak to chce vyšetření, a neodkládat ho. Tak maximálně Nurtidrink popíjet po trochách mezi jídly. Ne naráz! Mají v lékárně. S iontovými nápoji opatrně, ty se regulují podle výkonu: před, při a po. Podle toho jsou v nich různé vitamíny a hlavně minerálové ionty, někde hodně sodíku. Abyste si nepřetížil/-a ledviny, když nemáte žádné ztráty fyzickým výkonem. Při přibírání je ale dobrý pohyb. Okysličí metabolické děje, prokrví orgány, posílí svalstvo i imunita.
Za jednu větu děkuji- popíjet Nutridrink mezi jídly a že s iontovými nápoji opatrně. Jinak se neptám na přibírání na váze.
Nutridrink Vám nabídnou v lékárně celou sadu různých příchutí. Vysvětlí, kde je větší podíl proteinů /na svaly/, který mohou a nesmí diabetici. Levné to není, ale zato komplexní.Takový sladký cuc. Něco podobného je MANA, co mají v Bille, DM drogerii i jinde.To je v podstatě náhradní strava, taková vitamíny a minerály obohacená polotekutá ovesná kaše. Berou si vytrvalci na cesty. Taky cenově výš. Jako druhá večeře pro hubené se hodí. Mně ale tolik nechutná. Když si doma udělám vločky s ořechy, trochou kakaa s rozinkami, sušenými švestkami, fíky, meruňkami nebo banánem a kápnu do toho trošku nějakého panenského /zastudena lisovaného/ semínkového oleje, tak mám totéž levnější a chutnější..
Vaří si na co má chuť,ale chci mu koupit něco navíc .Ta Mana mi připadne moc reklamovaná,ale určitě něco vyberu s vaší pomocí /všech zde
Vy jste napsala málo informací..ale kdysi jsem několikrát přebírala zásilku nutridrinků pro jednu onkologicky nemocnou paní z našeho baráku, té je předepisoval tuším onkolog, zkuste se zeptat lékaře, v určitých případech to lze i na předpis...
@fasa jj, chápu...tak v lékárně určitě poradí, který bude vzhledem k okolnostem vhodný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.