Nejste přihlášen/a.
Hezký večer.
Dnes jsem uklízel a narazil na plíseň, kterou jsem zlikvidoval (plíseň v hrnci s jídlem, na které se "zapomělo").
Příjemné to nebylo, když jsem otevřel pokličku ale rychle jsem se toho zbavil a vyčistil. Nicméně, nebylo mi z toho odéru nejlépe a večer jsem cítil, že mám rýmu a možná trochu zvýšenou teplotu. Sám bojuji všude proti plísním a zlikvidoval jsem jich dost (samozřejmě, že roušku si beru vždy). Ta rýma mě ale vadí a chci se ji zbavit. Pomáhá mi čaj z přesličky a česnek. Máte někdo ještě nějaký další tip, jak si pomoci? Děkuju.
Vás ta úpěnlivá snaha vymýtit všudypřítomné plísně asi psychicky dost trápí. A psychika - obavy, strach i ta autosugesce, ty k rýmě akorát přispívají. Jinak zajděte na alergologii, aby se potvrdilo, že za rýmou jsou plísně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.