Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci se naucit hrat na trubku

Od: petros odpovědí: 3 změna:
Dobry vecer, chtel bych se naucit hrat na trubku, neznate nekoho ve Vizovicich nebo Zline,kdo by byl ochotny me aspon zaklady naucit? Dekuji Petr

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Vy tam nemáte ZUŠku? Jeden lékař od nás dostal trubku, tak se se tam přihlásil, a ačkoliv mu bylo přes 40, tak tam chodil s žákama.

hodnocení

1x

Na trumpetu se začíná zobcovou flétnou. Ta naučí dýchání, držení těla atd. Trubka a vlastně všechny dechové nástroje jsou velmi náročné. Viděla jsem to v rodině. Fakt, velmi náročné, víc než je od pohledu a poslechu zřejmé.

liska5

Máš pravdu Babkozov, a to na zobcovou umím hrát.. Půjčili mi trumpetu, a to byl rachot. Oči mi lezly z důlků, tváře pálily z toho pnutí, vytlačené kolečko na rtech... a jen prdění a prskání to vydávalo.*smich*

Prý nátisk jsem neměla správný :-P*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]