Nejste přihlášen/a.
Mám konkrétně na mysli ty dva díly režisérky M.Poledňákové sTomášem Holým, Františkem Němcem,Janou Preisovou a skvělým nenápadným Josefem Karlíkem.
Zkouším to ve vyhledávači, jednak v nabídce Tv i na seznamu a vůbec nikdy to nedávají.Nejsem závislá na tv,spíše naopak,ale to,co dávají není pro mne. České televize roky dává ty stejné opakovačky,chudáci lidi,co nemají jiný zdroj podívané.Nebudu si kupovat žádné Netlixi apod.
Teď mi to píše,že si to můžu přehrát asi bez flešky na nějakým červeným tlačítku na HBBtv
Jejda,to je moc fajn,děkuji,hledám to už dlouho,měla jsem náladový signál,až teď se mohu koukat denně,což nešlo,děkuji moc
Vymění? nevím správně by mělo být zakoupím nový! Ale na propojení stačí jen koupit přiměřeně dlouhý kabel HDMI a propojit jím TV s NTB. Na NTB pustíte třeba stáhnutý nebo z nějaké aplikace (Mám mazanou TV od necoss /starnet/,) O2TV, Voyo nebo jen i.vysílaní... a vidíte to po přepnutí na daný signál v TV !(osobně jsem měl takto prpojenou TV s DVBT1 a NTB ještě nedávno i po přechodu vysílání na DVBT,2, než jsem tv jako takovou vyřadil úplně z provozu.
Neěkdo to řeší nirmálně za pochodu jednoduše, někdo složitě a trvá to dlouho!
pro : diesel ,ano,mám půjčený/pronajatý stb,takto mi to O2 podminilo funkcí tv.Jak zmiňuji předtím,nikdy jsem tv nepoužila,páč jsem zde nebydlela a dávám si to do provozu a to přes O2,v bytě byly pevné kabely od stát.telefonu a na ty slaboprodé kabely mi vše napojilo O2 a tak zajdu,at mi ten stb vymění za lepší,páč já chci tv v provozu a ne furt poptávat zde,co mám dělat.
jak to tak tady čtu-pořád se mluví že to chce pouštět na televizi...takže počítač máte ...tak si z Uložto stahnete co potřebujete na flešku která se dá koupit všude-samozřejmě ta fleška musí mít určitou velikost aby Vám tam ty filmy vešly no a tu flešku pak strčíte do zdířky na Vaší televizi a pustíte si ten požadovaný film co chcete...a pokud je to pro Vás složité tak někoho třeba z rodiny-známého nebo souseda který to umí poprosit ať vám to stáhne a ukáže co s tím dále-takže budete si moci ten film pustit jen na té televizi a počítač samozřejmě můžete vypnout-ten už v tom okamžiku potřebovat nebudete...pěkný den
Rozumím,ale mluví se červeném tlačítku,který umožňuje shlédnutí filmů.ale,když nadám písemně i v nabídce - mluvené mi píše,že není v obsahu nabídky.
Není tam film,jen nejlepší záběry,výroky,nebo povídání o filmech s režisérkou,nebo originální doprovodná hudba aj zajímavosti,ale komletní film z pohodlí křesla nemám k dispozici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.