Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč v programech tv se nenajde film s Tomášem Holým

Od: estate odpovědí: 34 změna:

Mám konkrétně na mysli ty dva díly režisérky M.Poledňákové sTomášem Holým, Františkem Němcem,Janou Preisovou a skvělým nenápadným Josefem Karlíkem.

Zkouším to ve vyhledávači, jednak v nabídce Tv i na seznamu a vůbec nikdy to nedávají.Nejsem závislá na tv,spíše naopak,ale to,co dávají není pro mne. České televize roky dává ty stejné opakovačky,chudáci lidi,co nemají jiný zdroj podívané.Nebudu si kupovat žádné Netlixi apod.

doplněno 11.08.23 16:33:

Teď mi to píše,že si to můžu přehrát asi bez flešky na nějakým červeným tlačítku na HBBtv

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Dávají to vcelku pravidelně každého půl roku.

Jak vytrhnout velrybě stoličku. Naposledy vysíláno 29.4.2023. Tady.

Jak dostat tatínka do polepšovny. Naposledy vysíláno 30.4.2023. Tady.

estate
hodnocení

Jejda,to je moc fajn,děkuji,hledám to už dlouho,měla jsem náladový signál,až teď se mohu koukat denně,což nešlo,děkuji moc

estate
hodnocení

Je to celý film,ale jen z laptopu,chtěla jsem to z větší úhlopříčky, pohodlně v ušáku *kafe*

Tak propojte HDMI kabelm NTB a TV-dnes už snad každý NTB a TV mají tuto konektivitu!

estate
hodnocení

Navštívím O2,ať mi to vymění novější st top box,třeba nemám ten potentní stb,abych měla hbbtv

zif
Obávám se, že HBB TV žádným způsobem nesouvisí s O2.
přes HBB TV můžete třeba na České televizi a nebo Prima TV si pustit bezplatně archivní vysílání
Na O2 TV si můžete pustit archivní vysílání podstatě jakéhokoliv kanálu, ale jen pár dní dozadu, případně si tu dobu můžete mírně prodloužit tím, že kliknete na tlačítko nahrát, pěkný eufemismus :))
A jestli chcete nový settopbox, tak není potřeba navštěvovat O2, stačí si ho prostě koupit nebo pronajmout, stačí zavolat 800 02 02 02 tam se dozvíte víc…

Vymění? nevím správně by mělo být zakoupím nový! Ale na propojení stačí jen koupit přiměřeně dlouhý kabel HDMI a propojit jím TV s NTB. Na NTB pustíte třeba stáhnutý nebo z nějaké aplikace (Mám mazanou TV od necoss /starnet/,) O2TV, Voyo nebo jen i.vysílaní... a vidíte to po přepnutí na daný signál v TV !(osobně jsem měl takto prpojenou TV s DVBT1 a NTB ještě nedávno i po přechodu vysílání na DVBT,2, než jsem tv jako takovou vyřadil úplně z provozu.

Neěkdo to řeší nirmálně za pochodu jednoduše, někdo složitě a trvá to dlouho!

zif
Disle nemuzes srovnavat 50 letyho vsechnoznama s o ctvrtstoleti starsi damou co nevi co to znamena ulozit soubor na prenosne medium a chtit po ninpropojovaci kabelove eskamoteriny…
Ona je evidentně na rentě, a má spousty času… tak ať si zajde i do tý prodejny, pokecat…
Teď jsem si uvědomil, že asi už vím o kterou category se jedná, kámošky mi 75 lety tety: tohle já nedělám, pche, na to mám lidi :) auto nebudu dělat přece, to není ženská věc, fuj :) A tak podobne :)) ještě jsem si vzpoměl, že ženská chce málokdy opravdu poradit. ne, ani schopná ženská, si nebude vědět rady s nějakýma kabelama, to je složitý už i pro většinu chlapů dneska :)) navíc je to hrozně nekomfortní, chodit s pouštět film na počítač, to jsem dělal před hodně hodně hodně lety, ani nechceš slyšet kdy…
estate
hodnocení

pro : diesel ,ano,mám půjčený/pronajatý stb,takto mi to O2 podminilo funkcí tv.Jak zmiňuji předtím,nikdy jsem tv nepoužila,páč jsem zde nebydlela a dávám si to do provozu a to přes O2,v bytě byly pevné kabely od stát.telefonu a na ty slaboprodé kabely mi vše napojilo O2 a tak zajdu,at mi ten stb vymění za lepší,páč já chci tv v provozu a ne furt poptávat zde,co mám dělat.

jaa
Pani pletete si mozna SPLATKY s NAJMEM. Co presne mate napsane na fakture?
Jaky mate presne model STB? Prectete si
o2.cz/...
Zde se take hovori o splatkach.
estate
hodnocení

Ano,máte recht,mluvilo se o nájmu i o splátkách,podepsala jsem to druhé

hodnocení

5x

Oba jsou volně ke stažení na ulozto v několika formátech a oba jsou také na iVysilani.

estate
hodnocení

Podmínka je přes tv...nikoliv int

iVysílání si můžete pustit v TV, pokud máte chytrou TV připojenou k internetu.

Jestli to není chytrá televize, tak byste si k ní mohla koupit za pár stovek set top box. Pak byste mohla pořad na PC stáhnout třeba na flash disk nebo na kartu a na televizoru kdykoli přehrát. Bylo by to pohodlnější než čekat, až to budou někdy vysílat.

estate
hodnocení

Firma,mi to zprovoznila vč. set boxu

hodnocení

3x

Vidím, že internet máte. Takže si ty filmy zdarma stáhněte přes vyhledavač Gozo a můžete koukat na PC kolem dokola.

estate
hodnocení

Jenže já to potřebuji v místnosti,kde mám tv,nikoliv z intrernetu,ale díky

Stáhnout si film na flešku, je to velký problém? Internet viditelně máš. Tudíž směle do toho.
Po stažení se na to můžeš dívat stále dokola, už bez internetu.
estate
hodnocení

pro satam a jenyk: nikdy jsem flešky nestahovala,ale někoho požádám,co to umí

zif
Kolik vam je let? Nahrat soubor na flesku umi i moje 75 leta teta :)
Druhá věc je, jestli ta vaše televize bude umět ten soubor načíst, musíte jednoduše vyzkoušet, tak směle do toho, pokud máte počítač, a flashku.
estate
hodnocení

Nebudu fleškovat,preferuji pohodlnost stahování na uložto ap.,ale,jak dosáhnu toho,že mi to budu mít na TV

hodnocení

3x

jak to tak tady čtu-pořád se mluví že to chce pouštět na televizi...takže počítač máte ...tak si z Uložto stahnete co potřebujete na flešku která se dá koupit všude-samozřejmě ta fleška musí mít určitou velikost aby Vám tam ty filmy vešly no a tu flešku pak strčíte do zdířky na Vaší televizi a pustíte si ten požadovaný film co chcete...a pokud je to pro Vás složité tak někoho třeba z rodiny-známého nebo souseda který to umí poprosit ať vám to stáhne a ukáže co s tím dále-takže budete si moci ten film pustit jen na té televizi a počítač samozřejmě můžete vypnout-ten už v tom okamžiku potřebovat nebudete...pěkný den

estate
hodnocení

Upřímně řečeno,nějaké flešky mi nahrála rodina,když jsem působila venku,teď jsem doma a s tv bojuju.páč se mi nic nelíbí s vyjímkou NG a Action Nova i když to furt opakují to je nepochopitelné,snad nový pan ředitel čt vylepší *palec*

liska5
hodnocení

3x

Co teď měla Daniela Kolářová narozeniny, tak dávali na Tv Seznam Setkání v červenci, kde Tomáš Holý hrál jejího synka. Tam byl taky boží. S Oldou Kaiserem

pb®
hodnocení

3x
Máte-li internet, máte bezplatný přístup k filmům a seriálům. Také nepředplácím kanály, koukám na filmy na prehrajto.cz nebo stahuju na ulozto.cz
estate
hodnocení

Aha,tak to jsem nevěděla,tv jsem si koupila,ale neměla jsem signál,takže díky

hodnocení

3x
No, pokud máš televizi připojenou k internetu a samotná televize to podporuje, tak přepneš na jakýkoliv program ČT a pak zmáčkneš červené tlačítko na ovladači. Spustí se ti aplikace a tam si vybereš patřičný film a sleduješ.
estate
hodnocení

Nějaké červené tlačítko na čem prosím,mám 2 ovladače-set box a televizot

To by musel být set top box s Hbbtv. Těch je málo a stojí dost peněz. Ale i tak by set top box muset být připojen k internetu a pak by se to ovládalo ovladačem k set top boxu. Ovladač na televizi slouží vlastně jen na zapnutí a vypnutí televize. Slušně vychovaný set top box má i základní ovládání televize. Tedy zapnutí, vypnutí a hlasitost. Takže stačí jen jeden ovladač.
estate
hodnocení

Rozumím,ale mluví se červeném tlačítku,který umožňuje shlédnutí filmů.ale,když nadám písemně i v nabídce - mluvené mi píše,že není v obsahu nabídky.

Tak teď tomu nerozumím. Nešlo by to napsat nějak srozumitelně? Díky.
estate
hodnocení

Není tam film,jen nejlepší záběry,výroky,nebo povídání o filmech s režisérkou,nebo originální doprovodná hudba aj zajímavosti,ale komletní film z pohodlí křesla nemám k dispozici

estatetyradyj
hodnocení

Ale,řadu odpovědí neřeší,jže disponuji HDMI Dolly audio stb,napojením přes kabel.přípojku internetu,abych to bez fleškování mohla zkouknout v pohodlí,ne laptopem. To Ulož to je uloženo v laptopu,ale žádný efekt v tv.mi dává možnost shlédnout je útržky,nikoliv celý film.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]