Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se vzala garáž?

Od: ina odpovědí: 10 změna:
Pěkný večer,dnes mi přišel dopis od Garmax Morava s.r.o.Z veřejně dostupné databáze se dozvěděli,že jsem vlastníkem garáže a chtějí jí odkoupit,ale já žádnou garáž nevlastním.Co s tím? děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Napsal bych jim, ať mi dají vědět, o kterou konkrétně mají zájem. Pak si to na ikatastru můžete ověřit, jestli je to shoda jmen, nebo jak to je. Nebo jen naslepo hážou špagety na zeď.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, když nemáte garáž, nemůžete ji tudíž prodat a hlavně nemáte žádnou povinnost na ten dopis vůbec reagovat. Jde o omyl nebo nějakou poťouchlost či nezbednost možná "šmejdů". Zdravím!
P.S. Zjistěte si např. přes Google něco o té společnosti.
doplněno 10.08.23 01:16: ina - já jsem o této, zhruba rok a půl staré, společnosti nic negativního nenašel. Zdá se, že na garáže se specializuje, resp. našel jsem více jejich inzerátu na prodej garáže. Takže, buď omyl nebo to zkouší či máte garáž, o které nevíte. Ostatně, v tom dopise bude uvedena adresa "Vaší" garáže a podle toho si ověřte (třeba on-line) vlastnictví na KN. Nebo to celé jen ignorujte.
ina
hodnocení

Realitní společnost,Olomouc

krtek6
hodnocení

1x

to jsem dostal taky...ignorovat dopis..

hodnocení

0x
Nereaguj hod to do spamu a bud v klidu a nevzrušuj se
Čert ví kdo a co za tim je a co na tebe zkoušej
zaseja

Jak se hází do spamu dopis?

pb®
Dojde se s ním bez přečtení do modrého kontejneru.
Dopis akorat do popelnice
Nak sem se překouk a mel to za mejla *smich*
ben®
pb - bez přečtení to nepůjde. Jednak už byl dopis otevřen a bez otevření by tazatel neznal obsah dopisu, aby se zde ptal. A kdo vyhodí neotevřený dopis, zvláště, když je zvědavý? Nikdo nebo trouba.

racio
hodnocení

0x

Pokud zvažujete v souvislosti s doručenou nabídkou spáchat sebevraždu, tak bych to v žádném případě nedělal. Zůstaňte v klidu a chovejte se úplně stejně, jako před obdržením předmětného dopisu. Dokonce i venku dělejte jakože nic, a to pro případ, kdyby vás sledovali. Věřte, oni časem vychladnou a když se nebudete připominát, tak na vás úplně zapomenou. Přeji krásný a pohodový den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]