Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holky co to děláte na seznamkách?

Od: blazen odpovědí: 5 změna:

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 09. 08. 2023 10:53:03
prosím, mírněte se.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Normální holky se na seznamkách nevyskytují příliš často, troufám si říct. Já jsem na seznamkách nikdy nebyla, ale z okolí vím, že si tím hodně holek jen zkracuje čas, prostě si prohlížejí profily a klikají na srdíčka nebo na šipku "další". Když už někomu odepíšou, tak psaní trvá jen chvíli. Protože dotyčný se vyjadřuje jinak, než by holka chtěla. Ale stejně nikoho na vážno ve většině případů nehledají. Jinak- hry na seznamkách jsou klasika, můžete být v dnešním době rád, když za klávesnicí na druhé straně sedí fakt holka. S tím malováním - jasně, chtějí mít pěkný profilový obrázek, ale to snad chtějí i kluci. Vypsal jste nám tady své pocity že seznamek, nejsou nikterak pozitivní. Tak se na seznamky vykašlete a běžte hledat holku do reálného světa.

hodnocení

0x
A co by tam normální holky dělaly? Ty si najdou kluka kdekoliv jinde než na seznamce, mají už rodiny a spokojené vztahy. Holky mají v něčem výhody a v něčem zase ne. Když tě to tak tankuje, tak dneska už je možnost změny pohlaví. Fertig…

mate59
hodnocení

0x
Dostals to že sebe ven,nandals im to a hlavně se ti ulevilo

hodnocení

0x
"Kdo chvíli stál, již stojí opodál.."
Aneb kdo přijde do obchodu až večer, zbydou na něj jen tvrdé rohlíky a shnilá jablka.

hodnocení

0x
Nick jsi zvolil výstižný. Docela by mne zajímalo, co těm chuděrám píšeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]