Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Preventivni prohlidka u zubare - jak to je?

Od: dd odpovědí: 10 změna:
Dobry den, par mesicu zpet jsem se objednal k zubari, tam mi sestra rikala, ze se neco menilo a mam uz narok pouze 1x rocne bezplatnou prohlidku. Nemel jsem duvod neverit. Ale posledni dobu slychavam, ze je to stale 2x rocne. Chtel bych se Vas tedy zeptat, jak to je? Je to stale 2x do roka?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

U nás jednou za rok, pochybuju, že by to bylo jinde jinak.

hodnocení

3x
Pojišťovna za vás hradí návštěvy dvě v jednom kalendářním roce.
vitalia.cz/...

hodnocení

0x

Je, i není. :)

Pro "běžného" člověka by měla být nyní jen jednou ročně hrazená z veřejného zdravotního pojištění.

2x ročně zůstalo u těhotných žen a dětí do 18 let. Tak si sám odpovězte, do jaké kategorie spadáte.

dd
hodnocení

Tak by člověk měl mít asi doopravdy nárok na 2x ročně - pokud se něco za ten čas nezměnilo.
cpzp.cz/...
mate59

Změna - pouze jednou ročně.

hodnocení

0x

Byla 2x prohlídka, již asi dva roky je jen jedna prohlídka ročně. U jaké pojištovny jste?

dd
ČPZP, budu měnit na VZP. Tak už mi to je jasné, mám nárok jen na jednu preventivku, ale můžu pak klidně zajít za půl roku také na prohlídku, jen to už oficiálně není preventivka. Děkuji.

hodnocení

0x
Ano, je to novinka od letoška, ale dr v případě potřeby může nabídnout ještě jednu.

Já už loni měl pouze jednu prohlídku...

liska5
hodnocení

0x

Preventivku mám jednou ročně. To se ale musím objednat s dvouměsíčním předstihem. V období mezi tím si mne zve zubařka na nějaké plombování nebo nebo "budování základu" pro korunku. Jsem senior.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]