Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Janské Lázně - jaké jsou?

Od: limetka* odpovědí: 6 změna:

Ahojky, máte někdo praktickou zkušenost s léčením v Janských Lázních? Jaké to tam je? Jaké je léčení a přístup personálu? Co se vám tam líbilo a co naopak ne? Díky Limetka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

V Jánských lázních jsem byla na 3+2 týdny, ubytování hezké, bazén- pokud chcete mimo to co platila pojišťovna 250 kč-včetně sauny. Pořádaly spousty výletů(pamatuju si Jilemnice-muzeum, Zoo Dvůr Králové) téměř každý den se dalo někam jít-hudba-přednášky a td. Vím, že dost lidi co neměli ZTP, ZTP-P nadávali na vysokou cenu parkovného( nevím, mě vezl manžel a zase odjel). Personál jako všude jinde. Já mám ráda klid a zde bylo dost rušno a moc lidí. Spousta lidí zde byla na vozíku, na to jsou lázně super zařízené. Za sebe můžu říct, že mě se líbilo všude kde jsem byla, chce to jen ty správné lidi.

hodnocení

2x

Poznámka příležitostného turistického návštěvník. JSOU S KOPCE DO KOPCE.

limetka*

No tak to vypadá, že zrovna vozíčkáři si tam moc po výletech nepojezdí, když je to samej kopec. Ale zas mají tím pádem víc času na léčení *smich*

lidus*

Areál je bezbarier, na kolonádě rovina a na Černou horu nás vyvezl Bus kdo chtěl a zaplatil si a i když byl vozíčkář proletěl se rogalem(samozřejmě s instruktorem). Jedete do Krkonoš ne na rovinatou Hanou. Jezdím ráda do Vráže u Písku ale ani tam se s vozíkem nedostanu sama kam bych chtěla.

limetka*
hodnocení

To je určitě skvělá akce - a jestli se můžu, Lidko zeptat - letěla jste? Ten pohled asi stojí za to.

lidus*

Limetko, letěla, nechala jsem se vyprovokovat ostatními i když přiznám bylo mi hlavně líto těch 1500Kč. Bála jsem se děsně, hlavně přistání ale bylo to úžasné. Víte, já říkám, že lázně by povinně měla dostat každá ženská, chlap asi taky oni by v těch lázních kapku chyběli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]