Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Terno z. klub - jak využít body?

Od: terno odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

mám zákaznickou kartu Terno, kam se mi načítají body za nákupy. Nyní mi na účtence napsali, že mám na kontě něco málo přes 3 tisíce bodů, kterým končí platnost do 1.9. a že si je mám co nejdřív směnit za odměny. Netuším, jak přišli k tomuto výpočtu, ani proč jim platnost končí zrovna v září. Celkově mám na kartě více bodů (cca 15 tisíc) a stále normálně sbírám. Další věc je, že minimální počet pro nějakou odměnu je asi 10 tisíc bodů, tak za 3000 bodů, kterým končí platnost, si od nich nevyberu nic. Řešil toto s nima někdo nebo ví někdo něco víc? To to mám jako nechat propadnout? Nerozumím tomu...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý den, obávám se že buď budete muset 3000 bodů s krátkou expirací nechat propadnout a nebo směnit za dárky v hodnotě 10 000 popřípadě 15 000 bodů. Mají to tak nastavené, není s nimi co řešit, body mají expiraci nebo propadnou... Mám to u jedné společnosti také tak.

hodnocení

0x

Vy ty body na něco šetříte? Proč si nevyberete něco za 10 000 bodů?

Terno z. klub - jak využít body?
terno
hodnocení

dobrý den, většina lidí myslím šetří na nějakou hodnotnější věc, samozřejmě si to takto lze vybrat, ale jsou tam spíš drobnosti. Ale asi nebude jiná možnost, než vybrat něco za těch 10 tisíc.

Jenže s tou platností a tempem sbírání bodů na něco hodnotnějšího asi nedosáhnete. Teď to můžete vyměnit za 100 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]