Dobrý den, měla jsem to klasické, co se dávalo nabobtnat do hrnečku s tekutinou. Dala jsem si ho párkrát, dělalo mi problémy to vypít. Kamarádka měla velké problémy se zažíváním a té psyllium pomohlo se zácpou. Moje maminka ho také pila a též ji pomohlo, ale ta řešila problémy s průjmem.
sovya
Tak, nějaké fujkové papání je nahrazeno,prý dokonce se přidává do pečení ve formě mouky aj.,méně odpudivé.Zajímá mě,že má účinky proti cholesterolu a pomáhá nenamáhavému vyprazdňování,což jste psala,částečně,díky
Jo jo, fujky podávání se minimalizovalo, to jsem si všimla, že se prodává i v tabletách například. Ale s jinou podobou vlastní zkušenosti nemáme, nezkoušely jsme ani jedna. Na cholesterol nevím, nebyly s ním problémy, tak se nesledoval. Ale na průjem u jedné a na zácpu u druhé fungovalo. Také jsem před časem přemýšlela, že bych zkusila to, v těch tabletách. Ještě jsem se k tomu nedostala.
sovya
Přesně,dočetla jsem se o nějakých multi účincích,proto se zajímám přímo od uživatelů.Lékúm na cholesterol se nějak lidé vč mě, brání a vědí proč asi a tak takový Psyllium- všeho ,by stálo zato vyzkoušet,Zdravím
liska5
Jaké fujky? Vždyť to je absolutně bez chuti a bez zápachu. Hlavně to nepřehnat, aby to až moc nevysušilo střevo.
Psylium je fajn, dlouhodobě používám právě to, co se dá do sklenice s vodou, vznikne takový gel a ten se vypije a zapije se ještě další sklenicí vody. Ze začátku jsem měla problém to spolknout, tak jsem si do toho začala dávat citron a to už se dá a dneska si už ráno nedokážu bez slizu představit Jinak upraví zažívání, lépe se vyprazdňuje, pomáhá hubnout, snižuje krevní cukr, zlepšuje cholesterol. Takže určitě doporučuji. A pokud s tím slizem fakt máte problémy, tak existují tabletky, které mají stejný účinek, jen jsou o poznání dražší...
sasa*
Ano souhlas. Dá se zvyknout. Beru obden cca 2 lžičky do 0,4l a již bez problémů. Mám i gelové tablety, samo s sebou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.