Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za písničku a od koho

Od: esma odpovědí: 10 změna:

Je to známá stará skladba a líbí se mi dodnes,je jadrná/energická,ale nemohu si vzpomenout,díky,těm,co se vyznají v hudbě.Prosím NEŘEŠTE politiku,pokud to dokážete. *znalost*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
*nevi* Nějaká nápověda prosím? ;)
doplněno 03.08.23 13:19: Děkuji. Je to song Don Answer Me od The Alan Parsons Project.
esma
hodnocení

Jste slušný,proto se pokusím uvést to málo,co vím ...mužské hlasy 2/3 v textu zní " I don´t too me " a končí to krásným solem safonu

esma
hodnocení

denny276 - radost pro mě,za takové nedokonalé indicie jsi to našel úžasňák Děkuji moc !

Tak to se omlouvám, zřejmě jsem vůbec nepochopila předmět otázky. Měla jsem za to, že chcete vědět, co je to za píseň v odkazu... Protože sólo na saxík tam není a Vámi zmíněná fráze také ne. Takže jsem mimo, omlouvám se za nedorozumění *smich*
Tak teď jsem se dostala k telefonu a celá vykulená jsem odeslala odpověď..a ted koukám - že přibyla od Vás nová odpověď ;) Jsem ráda že píseň nalezena;)
esma
hodnocení

Náhodou,vaše odpověď mě potěšila,nešlo mi to jinak přeposlat,omluva byla za to,že jsem musela přeposlat cizí profil fb.Na youtube jsem si tu skladbu pustila,jak oficiélní verzi,tak koncertní a je tam přeci ten parádní saxofón.

Jste žena,nikoliv muž,také jsem to netrefila,díky

kolemjdouci
hodnocení

2x
Jen připomenu českou verzi - nazpíval Stanislav Hložek " Strom lásky mý"
esma
hodnocení

Aha,neznám,vyhledám si Standu H.děkuji,oceňuji věcné odpovědi

esma
hodnocení

pro kolemjdoucí : jen originál,nic jiného přeci..Hložek, moravák a zpívá čecháčským slengem

esma
hodnocení

Karel Havlíček - /...

nejde mi to přeposlat,omluva

esma
hodnocení

Alan Parsons Symphonic Project "Dont Answer Me" (Live in Colombia) - YouTube

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]