Nejste přihlášen/a.
Je to známá stará skladba a líbí se mi dodnes,je jadrná/energická,ale nemohu si vzpomenout,díky,těm,co se vyznají v hudbě.Prosím NEŘEŠTE politiku,pokud to dokážete. ![]()
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
6x
doplněno 03.08.23 13:19: Děkuji. Je to song Don Answer Me od The Alan Parsons Project.
esma
Jste slušný,proto se pokusím uvést to málo,co vím ...mužské hlasy 2/3 v textu zní " I don´t too me " a končí to krásným solem safonu
Tak to se omlouvám, zřejmě jsem vůbec nepochopila předmět otázky. Měla jsem za to, že chcete vědět, co je to za píseň v odkazu... Protože sólo na saxík tam není a Vámi zmíněná fráze také ne. Takže jsem mimo, omlouvám se za nedorozumění ![*smich* *smich*]()
Tak teď jsem se dostala k telefonu a celá vykulená jsem odeslala odpověď..a ted koukám - že přibyla od Vás nová odpověď
Jsem ráda že píseň nalezena![;) ;)]()
Tak teď jsem se dostala k telefonu a celá vykulená jsem odeslala odpověď..a ted koukám - že přibyla od Vás nová odpověď
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]