Dobrý den, proč chcete vytetovat něco, co nevíte co znamená? To jen pro mou zvědavost. Motýl se považuje za dámský symbol, ale když ho bude mít muž,ke kterému motýl pasuje, tak proč ne. Ovšem vybavila jsem si nasvaleného týpka a na noze motýlka Samozřejmě záleží hodně i na tom,jak je motýl zpracován a vytvořen. Asi bych se vyhnula vyloženě dalším dámským motivům, tedy květiny a různé liánky, popřípadě rozkošná zvířátka. Na chodidle nebude ale v podstatě vidět,takže si tam loupněte cokoliv. A vůbec - Vaše tetování nemusí dávat smysl nikomu jinému, kromě Vás. doplněno 02.08.23 19:46: Symbolizuje většinou svobodu, změnu, krásu. Dále prý hraje roli při určení významu i místo na těle, kde je motýl vytetován. Konkrétně motýlům jsem se hlouběji nevěnovala.
V knize je ale také touha po svobodě,kterou motýlek vyjadřuje Vím, kniha i film jsou mi známé, ale proto jsem psala o tom, že jde o to,jak je tetování motýlka vyvedeno. Přiznám se ale, že pro psaní příspěvku jsem si na knihu absolutně nevzpomněla. Automaticky jsem viděla muže s rozkošným motýlkem
Motýli symbolizují svobodu, krásu a změnu a často jsou vybíráni, aby představovali období transformace v ženském životě. Motýlí tetování jsou často doprovázeny dalšími ženskými vzory tetování, jako jsou květiny, ptáci a elegantní vzory. Tetování motýlů pak pro vás může symbolizovat změnu. Zdroj : www.teto.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.