Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Můžu si udělat i když jsem muž tetování motýla? Dal bych si ho na chodidlo kousek za prsty. A co vůbec tetování motýla znamená?
Díky
Díky
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
doplněno 02.08.23 19:46: Symbolizuje většinou svobodu, změnu, krásu. Dále prý hraje roli při určení významu i místo na těle, kde je motýl vytetován. Konkrétně motýlům jsem se hlouběji nevěnovala.
"Motýl se považuje za dámský symbol, ale když ho bude mít muž,ke kterému motýl pasuje, tak proč ne"
Vy jste zřejmě nečetla knihu od Henriho Charrière "Motýlek", že? Ten chlap byl všechno, jen ne zženštilý typ. ![]()
V knize je ale také touha po svobodě,kterou motýlek vyjadřuje
Vím, kniha i film jsou mi známé, ale proto jsem psala o tom, že jde o to,jak je tetování motýlka vyvedeno. Přiznám se ale, že pro psaní příspěvku jsem si na knihu absolutně nevzpomněla. Automaticky jsem viděla muže s rozkošným motýlkem ![*smich* *smich*]()
1x
Zdroj : www.teto.cz
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]