Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetování

Od: michalk* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, Můžu si udělat i když jsem muž tetování motýla? Dal bych si ho na chodidlo kousek za prsty. A co vůbec tetování motýla znamená?
Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dobrý den, proč chcete vytetovat něco, co nevíte co znamená? To jen pro mou zvědavost. Motýl se považuje za dámský symbol, ale když ho bude mít muž,ke kterému motýl pasuje, tak proč ne. Ovšem vybavila jsem si nasvaleného týpka a na noze motýlka *smich* Samozřejmě záleží hodně i na tom,jak je motýl zpracován a vytvořen. Asi bych se vyhnula vyloženě dalším dámským motivům, tedy květiny a různé liánky, popřípadě rozkošná zvířátka. Na chodidle nebude ale v podstatě vidět,takže si tam loupněte cokoliv. A vůbec - Vaše tetování nemusí dávat smysl nikomu jinému, kromě Vás.
doplněno 02.08.23 19:46: Symbolizuje většinou svobodu, změnu, krásu. Dále prý hraje roli při určení významu i místo na těle, kde je motýl vytetován. Konkrétně motýlům jsem se hlouběji nevěnovala.

"Motýl se považuje za dámský symbol, ale když ho bude mít muž,ke kterému motýl pasuje, tak proč ne"

Vy jste zřejmě nečetla knihu od Henriho Charrière "Motýlek", že? Ten chlap byl všechno, jen ne zženštilý typ. *smich*

V knize je ale také touha po svobodě,kterou motýlek vyjadřuje ;) Vím, kniha i film jsou mi známé, ale proto jsem psala o tom, že jde o to,jak je tetování motýlka vyvedeno. Přiznám se ale, že pro psaní příspěvku jsem si na knihu absolutně nevzpomněla. Automaticky jsem viděla muže s rozkošným motýlkem *smich*
liska5

Rozkošným, ale na chodidle, kde ho ani sám neuvidí a ještě si po něm bude šlapat...*zmateny*

hodnocení

2x

A na druhe chodidlo makovou panenku.

mate59
hodnocení

1x

Koukni na film Motýlek.Ale on ho měl na prsou.

hodnocení

1x
Motýli symbolizují svobodu, krásu a změnu a často jsou vybíráni, aby představovali období transformace v ženském životě. Motýlí tetování jsou často doprovázeny dalšími ženskými vzory tetování, jako jsou květiny, ptáci a elegantní vzory. Tetování motýlů pak pro vás může symbolizovat změnu.
Zdroj : www.teto.cz

hodnocení

0x

avareurgente.com/...

Proč ne, když se Vám to líbí? Hlavně vybrat dobrého tatéra...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]