Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilkovna notifikace zkontrolujte zásilku při převzetí

Od: dexolus® odpovědí: 7 změna:

Ahoj, příšel mi přes zásilkovnu monitor na výdejní místo. Spolu s notifikací že už je na místě k výdeji mi poslali i notifikaci že mám Zkontrolovat zásilku při převzetí. Jelikož jsem dýl neobjednával tak nevím jestli to posílají pokaždý nebo něco bylo s krabicí na první pohled a na to konto pošlou notifikaci.

Nevíte teda někdo zda posílají notifikaci pouze když se jim něco nezdá nebo to posílají preventivně? Díky.. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Sice si sms mažu, ale jsem přesvědčen, že poslední 2-3 zásilky mi poslali právě dvě sms u každé - jedna že je to k vyzvednutí a druhá, že mám zkontrolovat ...

hodnocení

Tak snad bude ok. Já měl v poslední době vždy jen Z box a tam nic nepsalo. Ale člověk neví no. Nerad bych řešil problémy. Díky za info :)

pepeek
hodnocení

0x
Nikdy mi nic takového nepsali. Přece jen by bylo snažší a rychlejší dostavit se na danou zásilkovnu a před převzitím balík omrknout? *nevi*
hodnocení

Po práci to jdu vyzvednout. Jen jsem chtěl vědět na co se připravit. Zda je to dnes už standard nebo mám očekávat problémy.. :)

hodnocení

Tak jen pro info. Vše ok tak asi posílají notifikaci jen pro jistotu. Krabice na první pohled v pořádku a zboží také..

hodnocení

0x

To upozornění mi přijde vždy.

hodnocení

Já beru už jen zbox když to jde a tam to nic nepíše. Takže jsem si říkal jestli s balíkem něco bylo na první pohled tak to poslali a nebo prostě jen klasika. Díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]