Nejste přihlášen/a.
Zvýšil se mi z ničeho nic čich. Všechno citím mnohem vice. Každý smrad. Už mě to trápí a nevím co s tím. Na webu jsem nic nenašel jen toto Hyperosmie - zvýšená čichová schopnost znamená fyziologický stav, nejedná se o poruchu.
Kdybyste byl ženská, mohlo by to znamenat těhotenství...Takhle je to asi obecně zvýšená přecitlivělost, vnímavost. Ta může být způsobena nedostatkem Mg, Ca, D vitamínu, ale i některých B vitamínů. Dávejte si kakao, mák, melasu, ořechy, banány, ryby, hořkou čokoládu, klíčky, cereálie, luštěniny..
V případě hyperosmie, se jedná o nízkou incidenci v populaci, která s větší bezpečností nedovolila poznat příčiny, které ji způsobují. Je například známo, že existují určité diagnózy nebo rizikové faktory, s nimiž je spojena, jako je menopauza, Addisonova choroba, hypertyreóza nebo neuronální změny způsobené užíváním amfetaminu nebo abstinenčním syndromem..
V některých případech tato podmínka končí sama o sobě: objevuje se pouze v určitém časovém období. Pouze v extrémních případech se udržuje po celý život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.