Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvýšená čichová schopnost Co s tím?

Od: guma odpovědí: 6 změna:

Zvýšil se mi z ničeho nic čich. Všechno citím mnohem vice. Každý smrad. Už mě to trápí a nevím co s tím. Na webu jsem nic nenašel jen toto Hyperosmie - zvýšená čichová schopnost znamená fyziologický stav, nejedná se o poruchu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Kdybyste byl ženská, mohlo by to znamenat těhotenství...Takhle je to asi obecně zvýšená přecitlivělost, vnímavost. Ta může být způsobena nedostatkem Mg, Ca, D vitamínu, ale i některých B vitamínů. Dávejte si kakao, mák, melasu, ořechy, banány, ryby, hořkou čokoládu, klíčky, cereálie, luštěniny..

guma
hodnocení

Děkuji za radu. Moc mě potěšila.

hodnocení

0x

V případě hyperosmie, se jedná o nízkou incidenci v populaci, která s větší bezpečností nedovolila poznat příčiny, které ji způsobují. Je například známo, že existují určité diagnózy nebo rizikové faktory, s nimiž je spojena, jako je menopauza, Addisonova choroba, hypertyreóza nebo neuronální změny způsobené užíváním amfetaminu nebo abstinenčním syndromem..

V některých případech tato podmínka končí sama o sobě: objevuje se pouze v určitém časovém období. Pouze v extrémních případech se udržuje po celý život.

cs.sainte-anastasie.org/...

*pozdrav*

vibe2*
hodnocení

0x

Můžete to zpeněžit?

Vyčmuchám pro vás cokoliv ...

hodnocení

0x
Můžu se zeptat na jaké pachy knkrétně nebo vše?
Není to náhodou cibule v počátku smažení + lidský pot (do půl hodin po zpicení)

jirib
hodnocení

0x
Nejste moje manželka?Ta dobře cítí i slyší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]