Nejste přihlášen/a.
jmenuje sa Olena Artuchova a je ruska .Leči atopicky ekzem a lupenku,tvrdi o sobě že je lekařka vystudovana tam u nich,zajímají mě jen osobní zkušenosti s ni jako s osobou.Děkuji MOC
I v ČR léčili lékaři, kteří neměli jakékoli oprávnění. Už to párkrát v TV bylo. Jen léčitelé mi všeobecně připomínají spíše šamany. Ale toť můj názor. Kde nepomůže klasická medicína...tam ať si člověk poradí jak umí.
No a abych nekecal o ničem, zkuste prohledat Google. Nejmenuje se náhodou Jelena Arťuchová?
Paní Jelena ARŤUCHOVÁ, lékařka je konzultantkou a zabývá a se léčbou lupénky a atopického ekzému. Absolvovala Krymskou univerzitu medicíny (1983),později absolvovala studium akupunktury a diagnostiku(1993). V roce 2001 otevřela konzultační centrum pro nemocné lupenkou v České republice nyní v Olomouci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.