Zdravím, od září by se měl přestat prodávat zahřívaný ochucený tabák (např iqos, …). Zajímalo by mě zda skončí i prodej ochucenych elektronických cigaret, které si běžně kupují lidi co ani neměli 18 (sestra má 13 a prý to u nich ve třídě kouří každý druhý, no extrém co si budem). Přijde mi to nelogické aby neskončila i tahle sranda, když je to údajně hlavně kvůli tomu, aby to odradilo děti a mladistvé před kouřením. Každopádně pokud neskončí i prodej těhle elektro cigaret, tak se toho tedy moc nezmění mi přijde.
Souhlasim. Zakazat vsechno co skodi, takze nejen "blbosti na liquid", ale hlavne alkohol, nezdrave jidlo, hlucnou zabavu, individualni dopravu.. Dobroserove tohoto typu by nemeli mit volebni pravo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.