Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LogiCall vymáhá již přes půl roku dluh z roku 2022

Od: luxpe odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, smí vymáhácí agenturu LogiCall Česká republika, s.r.o. vymáhat podezřelý dluh z roku 2022 ještě na konci července 2023 pro nespolehlivou telekomunikační společnost O2 Czech Republic a.s.? Co tahle vím tak by samotný operátor měl dluh vymáhat dva měsíce a když je neúspěšný tak po dobu třech měsíců vymáhácí agentura a ta pokud je neúspěšná tak doopravdy exekutor nebo ČTÚ. Takže toho čeho se dopouští LogiCall Česká republika, s.r.o. je za mě nepřípustné. Znovu jsem LogiCall Česká republika, s.r.o. informoval, že dluh neuznávám a pokud po mě nějaké peníze chtějí tak ať napíšou úplně všechno za co to je. Na O2 prodejně Praha, Oasic Florenc mi řekli, že tam dluh evidují, ale musím se spojit s nějakým exekutorem.. Mám však takový pocit, že když s jedním již komunikuji tak to LogiCall Česká republika, s.r.o. prostě jen zkouší co vydržím. Bohužel je to agentura která nutí lidi dělat bohužel špatné věci až k sebepoškozování tedy i sebevraždám. Z důvodu takto závazné věci udělám vše proto, aby LogiCall Česká republika, s.r.o. změnila s okamžitou platností přístup svého chování u některých zaměstnanců. Znovu připomínám, že jim platit nákup Lamborghini odmítám to raději ať mají Felicii a holé zadky za to jaký divadlo a cirkus na většinu problémových lidí dělají. Bohužel Česká republika bude mít 73% zadlužených lidí a kdo ví zda-li to na konci roku nebude více.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

luxpe, máte dluh? Tak ho zaplaťte a dluhy nedělejte. To co píšete je jen takové postesknutí, že někdo chce své peníze. Podle zákona dluh není promlčený, tak proč by vám ho měli odpouštět. A každým dnem vám nabíhá vysoký úrok z prodlení. Nebo napište o co konkrétně jde a až potom se vám dá poradit!

hodnocení

7x

"Co tahle vím tak by samotný operátor měl dluh vymáhat dva měsíce a když je neúspěšný tak po dobu třech měsíců vymáhácí agentura a ta pokud je neúspěšná tak doopravdy exekutor..."

Jestli to dobře chápu, tak Vám ani tak nevadí, že nesplácíte dluh, ale vadí Vám, že dluh nevymáhá exekutor (zatím), ale jen jakási agentura? *sok*

Jestli dluh máte, či nemáte agentůra řešit nebude. To jste měl řešit oficiálním postupem hned při první upomínce s věřitelem. Jen konstatování, že dluh neuznáváte není k ničemu.

hodnocení

7x

Vymáhací agentura pomáhá věřiteli s vymožením pohledávek. Nemá žádnou pravomoc měnit zákony ani postupy. Promlčecí lhůta trvá dle § 609/1 obč. zák. tři roky. Dluh tedy není promlčený a agentura jej na základě plné moci může vymáhat. Pokud nedojde k mimosoudní dohodě, předá jej žalobou soudu. Tam budete mít možnost uplatnit své námitky ohledně oprávněnosti pohledávky. Pokud neuspějete, stane se pravomoný rozsudek exekučním titulem. Pak může konat exekutor. Doporučuju ověřit vaše znalosti ohledně lhůt a postupu. Ostatní názory jsou irelevantní.

sasa*
hodnocení

6x

JJ ,už moje mamina mi říkala: " Sasenko, když vyděláš 1000,- Kč, nemůžeš 1001,-Kč utratit"!

pr
hodnocení

4x
1) na vyuctovani jsi mohl podat reklamaci, do 2 mesicu (do vystaveni 3tiho vyuctovani)
2) pokud jsi lhutu promeskal, mas smulu a bude vymahano, do 3 let to musi byt podani k soudu, aby nepromlcelo
3) kdyz nevis za co je to dluh, protoze jsi ˇˇˇˇˇ a ral sis vyuctovani podle 1) tak se dostav na pobocku a vyzadej si opis vyuctovani, muze byt za poplatek… Neres dluh, rekni, ze chces opis vyuctovani a co pro to mas udelat. Kdyby rekli ze to nejde a nechteli dat, vytahni mobil, zapni kameru a pozadej srozumitelne znovu, at mas dukaz.
To co tady pises je kazdemu jedno, nejakemu O2 nebo vymahaci je jedno, zda si hodis masli. Oni chteji sve penize.

hodnocení

2x

Preco je pohladavka od O2 podla vas neopravnena? Ako vznikla? Podali ste v lehote podla zakona namietku voci vyuctovaniu / fakture priamo voci O2? Ak nie, smola, cim skor zaplatite, tym to bude lacnejsie. Agentura alebo exekutor si prihodia prirazku, ktora celkovu sumu len zvysi.

Pokud jsi proti dluhu, proti faktuře, nepodal protest /námitku, reklamaci/, tak jsi dluh uznal a teď je třeba ho zaplatit. Navíc asi uplatní úrok z prodlení od vzniku dluhu až do jeho úplného zaplacení, tuším, že to nyní je přes 10%, a agentura asi bude žádat zaplacení svých nákladů. Na nářek už je pozdě.

id
hodnocení

2x
To je novinka. O2 s agenturou nutí lidi k sebepoškozování a k sebevraždě.*zed*
O2 nikoho nenutí využívat jeho služby. Když jsou využíváný, musí být zaplaceny. Co je nepochopitelné?
asd1
Mmch.O2 není uplne ferova solidní spolecnost,často používají metody smejdu a zneužívají neznalosti zákazníků. Asi jak pojišťovny,med kolem huby ale jede se tvrdé na zisk a použije se k tomu to co sype nejvíc.
Tazatel,pokud dluzis tak zaplať.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]