Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sedadlo navíc pro větší osobu

Od: karla* odpovědí: 2 změna:
Prosím o radu a pokud by to šlo, tak bez urážek, zajímá mě jen zkušenost, pokud někdo řešil.
Vím, že moje sestra má velké přání letět k moři. Ještě nikdy neletěla. Bojí se, protože je silná. Ne tedy nějak úplně monstrózní, jako je v amerických filmech, ale má dost kil navíc. A strašně se bojí, že by se do sedačky nevešla. Já jsem letěla párkrát na klasickou dovolenou, vždy letadlo Smart Wings a tedy je pravda, že ta sedadla moc prostorná nejsou. Ráda bych ségru překvapila a vzala ji sebou k moři - klasika Španělsko, Egypt... A zajímalo by mě, jestli lze nějak zařídit, abychom měly 3 sedadla? Samozřejmě bychom ho zaplatily, ale jde vůbec toto v cestovce vybavit nebo jedou na plnou kapacitu, která souvisí i s ubytováním? Popř. je i na těchto letech nějaká první třída? Když jsme letěli na Kapverdy, byla přední část letadla "za plentou", ale myslím, že na kratších letech to nebylo. Tam jsou sedačky širší? Nebo třeba jen po 2? Nemáte někdo zkušenost?
Moc děkuji za případné rady a prosím, neurážejte moji sestru. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Před lety jsem letěla s kamarádkou do Egypta. Byla jsem krátce po operaci kolene a potřebovala jsem víc prostoru. Třetí sedačku jsem normálně připlatila, šlo to. Nejlepší bude, když se zeptate přímo v cestovce. Let první třídou na tak malé vzdálenosti by se nevyplatil a myslim, ze ho ani nerealizuji. My jsme si první třídu priplaceli do exotický a je to paráda.

karla*
hodnocení

Děkuju. Stavím se tam o víkendu. Aspoň že ta možnost je (byla)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]