Dobrý den, chtěli bychom se s manželkou zajet podívat do Brna. Jsme z vesnice a tak se chceme podívat do pořádného města Baví nás sport, rádi sportujeme, běháme, jezdíme na inline, cvičíme atd. Prosím neznáte někdo nějaké tipy v Brně týkající se sportovního využití? Děkuji všem
Kolem reky Svratky z Porici po oroudu az k soutoku se Svitavou a k OC Olympia, proti proudu az do Komina a pak lkousek tramvaji na prehradu.
rudo
A co tam prosím konkrétně na té trase je?
lorenc
Je to cyklostezka prýgl(koupání,parník,co jezdí na baterku)-Rondo-soutok-Olympie(nákupy).Pro někoho může být zajímavý ten soutok,někdo tam jezdí od jedný zahradní restaurace ke druhý.U jedný je starý fukar,který má asi fungovat jako poutač,jinak tam kromě ohryzaných stromů od bobrů nic není.Soutok Moravy s Dyjí je pro mě atraktívní tím,že jsem v Česku,nalevo je Slovensko,napravo Rakousko.
Camping Hana Veverská Bítýška je fajn malý kemp na ubytko s trasami do okolí Brněnské přehrady. Hrad Veveří, ZOO..Nebo na SV na kole je blízko Moravský kras - od Brna směr Křtiny, rybník Jedovnice. Nebo na opačnou stranu údolí Oslavy pod Ketkovským hradem od Senohrad, je to od Brna na JZZ směr Mohelno a dál Dalešická přehrada. Tady taky kemp pod Wilsonkou, kola vezmou na výletní loď. Jen je to dost dál od Brna, podle toho, jaké km denně dáte.
Díky tam to vypadá dobře Teď mi ještě někdo poraďte, jak cestovat po Brně a kde najít nějaký systém v řádu? Třeba chci se dostat z hl. nádraží k Brněnské přehradě. PS jsem bez auta. Děkuji
Dobrý den, děkuji za tipy. Ještě se zeptám, nějaké pěkné místa pro běhání po lesních cestách nebo cestách kterou nejsou z asfaltu, ale někde v přírodě? Pak třeba nějaké pěkné workout hřiště pro venkovní cvičení Nějaká pěkná příroda? Děkuji všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.