Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem nedoslýchavý, jak najít holku?

Od: zenimax91 odpovědí: 13 změna:

Zdravím vespolek,

omlouvám se za svou špatnou češtinu, protože od narození mám sluchovou vadu (nosím oboustranné sluchadla) a dříve chodil do speciální školy kde tam znakovaly a ústně (tzv. znakosled x slovosled) a pak studoval na střední škole (v normální škole). Prosím, abyste toto opravdu dodrželi témata. Děkuji

Je mi 32 let. Mám bohaté koníčky – hraní her, čtení knihy (scifi, fantasy), sleduji anime, rád vařím a peču sladkosti. Další koníčky zabývám o vesmíru, kryptozoologie, záhady, UFO, cestování nebo výlety. Poslední roky snažím používat aplikaci Tinder, Badoo nebo B00. Seznamovací aplikace nebyl úspěšný. Většina holek vůbec neodpovídá. Poslední dobou snažím sám sebe zpracovat a přemýšlím kam mám jít na akci. Bohužel v akci bývá rušno, hlasitý atd... sluchadlo nedokáže přizpůsobit při okolnosti jako ztlumení hlasitosti a pak při komunikaci musím falešně tvářit (jako) člověk rozumí, ale ve skutečnosti nerozumím pokud není v okolnosti ticho.

Nemáte nějaké lepší nápady? Já vím, že tady možná opakující otravné dotazy jak najít holku už několikrát rozebíralo.

Velice moc děkuji za odpověď

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano

Dobrý den, nedoslýchavost není překážka. Sama neslyším v podstatě nic. Většina lidí okolo mě to ví. Jsem celkem hlučná
Často při seznamování s lidmi je upozorňuji na to, že velmi špatně slyším. Nesetkala jsem sezatim s nikým,komu by to nějak vadilo. Když vidim lidem na rty, tak je to v pohodě. Třeba v práci kolikrát lidem nevidím do obličeje,tak se slušně táži, zda říkali to či ono. Nutno podotknout,že i často si hodně věcí musím domýšlet. Ale při seznamování s budoucími kamarády nebo kolegy jsem opravdu nikdy neměla problém. Místa seznamování byla různá, i ty hlučné diskotéky. Jak najít holku Vám neporadím,ale rozhodně na seznámení nemá vliv nedoslýchavost ;)

hodnocení

1x

Klidné prostředí a vaše koníčky... spojte ty výlety resp vycházky s nějakou skupinou, která je podniká společně. V tom je největší výhoda, že na seznámení máte celý den a ne pár minut. :) Nebo můžete zkusit skupinu, která hraje společně deskové hry apd.

stalker
hodnocení

1x
Protože vámi zmíněné seznamky jsou nejhorší ze všech :-D . Seznamka.cz, Štěstí.cz, nebo zkuste nějaké jiné rozšířené placené... Zrovna zmíněné Badoo je asi největší katastrofa, co jsem kdy viděl. :-D Takové velké načančané nic. Další dvě z vašeho seznamu jsem jen viděl a hned obešel obloukem. Holky se nehledají jen podle fotek, ale také jestli mají něco v hlavě, proto to chce seznamku, kde o sobě holka něco SAMA napíše a ne jen zaškrtá políčka, jak když vyplňuje sportku...
A právě na mnou zmíněných seznamkách jsou i sekce pro osoby s nějakým zdravotním omezením, takže určitě můžete hledat i tam.
Hodně štěstí.

hodnocení

1x

Ano

Možná by bylo dobré zkusit i nějaké seznamky pro lidi s handicapem, nebo skupiny na Fb.. facebook.com/...

handicapovani.cz/...

tichezpravy.cz/...

stačí zadat do Googlu a zkoušet štěstí...

Nebo vyhledat lidi se stejnými zájmy a koníčky, protože i z přátelství se může vyvinout časem láska..

zenimax91
hodnocení

Na vlastní pěst vyzkouším oslovovat v knihovně, dobrovolnické akce, v parku nebo na přinejhorším na zastávce MHD.

lmgify
hodnocení

0x

> Poslední roky snažím používat aplikaci Tinder, Badoo nebo B00. Seznamovací aplikace nebyl úspěšný. Většina holek vůbec neodpovídá.

To není tvoje chyba. Stejnou zkušenost mají i normálně slyšící muži. Na Internetu je spousta videí, kde odborníci na vztahy vysvětlují, proč to tak je na všech seznamkách.

asd1
Protože na seznamkach je většina holek nějaký dědek a nelovi se partner ale sponzor:D
Bez mezi lidi a hledej podobne zájmové skupiny,často funguje i náhoda (ale náhodu těžko potkáš doma na gauci, musíš ji jít naproti...)

hodnocení

0x
Seznamovat se v aplikaci, hledat práci přes aplikaci, nebo úřad práce, kupovat auto na inzerát, nebo v autobazaru.. To vše má společné to, že se vlastně jedná o přehrabování odpadu a je tam velmi malá šance na dobrý výsledek.
stalker
Řekl odpad... :-D

hodnocení

0x

Nevím, proč by měla být nedoslýchavost překážkou v seznámení. Na Tinderu a podobných seznamkách je jen minimum "normálních" holek. Princezny si tam honí ego a loví svého nereálného prince. Takže neúspěchem se netrap. Zkus třeba nějakou FB skupinu pro nedoslýchavé.

hodnocení

0x
Co se seznámit se ženou co má taky nedoslýchavost? Možná už to tu někdo poradil, nečetl jsem odpovědi
zenimax91
hodnocení

měl jsem párkrát na rande s neslyšící holku... mizerná komunikace a nakonec znakovala: ,,hodí ty slyšící holka" (ano, gramatický nesmysl - používala ,,znakosled"). Najít nedoslýchavou holku se mi nepodařilo najít, je to docela oříšek. Na vlastní pěst budu oslovovat v parku, v knihovně nebo dobrovolnické akce.

slovan
hodnocení

0x
Mě napadly dvě verze.
Věnuj se tomu, co máš rád, co tě zajímá a někde tam v tom prostředí ( ať už reálném nebo virtuálním ) možná na nějakou narazíš. Ale nedávej moc výrazně najevo zájem. Ony to poznají a odpuzuje je to - jakkoli to zní absurdně. Dej jí prostor, aby tě i sama hledala.
Nebo, ale to už je těžká nouzovka s nejistým výsledkem, zkus nějakou hledat v kategorii "dopisování". Pyšných falešnic a lhářek tam jsou sice stovky, ale sem tam se nějaká, která si opravdu chce psát, mihne. Až se pak poznáte duševně, díky psaní, tak třeba bude mít zájem i o setkání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]