Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s platbou na nike.com

Od: tomkk® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, objednávám boty na nike.com, zaregistroval jsem se, vyplnil adresu i platební kartu, ale při dokoncčení objednávky se v poli platba jen točí kolečko a nejde žádnou platbu vybrat. Zkusil jsem i na jiném PC i smazat historii a sušenky a nic. Podpora přes mail tam podle všeho není. Neřešili jste to někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uth
hodnocení

0x
Co network , nejake nevyšlévrequesty?

krtek6
hodnocení

0x

jo, řešila to kolegyně...2x...zkoušela obě svoje karty...nakonec to musel vyřešit "děda", kterému to kartu vzalo...kde je problém do dneška nikdo neví

hodnocení

Tak už to funguje. Udělal jsem pokus, že jsem účet smazal a založil ho znova a jméno i adresu vyplnil bez diakritiky. Pomohlo to. Pokud tedy nebyl problém jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]