Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi.
Zvažuji, že bych jel k moři na dovolenou (asi Španělsko). A to ještě k tomu poprvé na vlastní náklady. Naposledy jsem byl u moře v roce 2012 a to ještě s rodiči. Ale problém je, že bych jel sám. Takže mám tak trochu obavy z toho aby mi někdo něco neukradl. A to hlavně když se půjdu koupat. Ať už do bazénu nebo do moře. Takže otázka hlavně pro ty co taky jezdíte sami. Jak to řešíte? Berete si sebou jen to nejdůležitější? Tj. ručník, nějaká hotovost, klíče od pokoje. A nebo si s sebou berete i třeba mobil/tablet? Já bych tyhle "otrocké" nástroje rozhodně chtěl mít po ruce i na pláźi nebo u toho bazénu ať si můžu pustit nějaké to video/hudbu nebo si něco přečíst/vyfotit atd. Samozřejmě v mobilu mam i platební kartu.
Předem díky za odpovědi.
Pokud plánujete být někde v resortu, tak je riziko poměrně malé, ale ne neexistující. Nejcitlivější věci je pak ideální nechat v trezoru. Co si plánuji brát nutně s sebou, raději nechávám mimo pohledy ostatních. Na veřejných místech už je to podstatně větší riziko. Možnost by byla i pořízení nějakého ověřeného voděodolného pouzdra a brát si věci s sebou. Klidně pojistit nadvakrát nějakým solidním potravinovým sáčkem. Jen to nebude moc komfortní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.