Nejste přihlášen/a.
Co bude s penzijním připojištěním když se nedožiji 60ti let? Jurečka zase skouší další zlodějinu-memám šanci vybírat rentu dalších 10let.
Dědí se ze zákona pokuď nemáte ve smlouvě uvedenou osobu která by to po vás dědila. Nemusíte čekat 10 let,můžete si to nechat vyplácet 3 roky aby jste neplatila daň z toho co vám dal zaměstnavatel a nebo vybrat naráz lze rovněž ale zaplatíte daň.Ptejte se u banky kde máte penzijko sjednáno.
Já jsem už to raději zrušil i se ztrátou. Kašlu jim na to. Nyní to pokazí ještě víc, že to nepůjde vybrat celý. Až asi po 10 letech. Nikdo mi nebude rozkazovat, že si své peníze nemůžu vybrat kdy chci. Radím - zrušit a dát (dokud je ještě čas) a převést na spořák do banky. Budeš mít větší procenta než v téhle ztracené díře na peníze. Jen přijdeš o další peníze a budeš jim akorát cpát svý peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.