Nejste přihlášen/a.
Nainstalovali nám v ulici bankomat KB a tak bych tam chtěla dát nějaké peníze,abych nemusela chodit do banky.Na internet. videu o vkladu se jedná o tzv. vkladovou zásuvku banky,ale my tu máme normální výběrovou,kde je štítek " Vklad ".Teď bylo upozorněno,že někdo vložil,ale vklad zůstal někde mezi a člověk za ním,si ty peníze vzal,protože mu vyšli z bankomatu ven.Takže,co má našinec dělat.?
Co má našinec dělat? Od vkladomatu vždy odcházet s účtenkou. Z novinářské zprávy není jasné, co se stalo. Vypadá to, že vkladatel z nějakého důvodu vklad nedokončil. Po spočítání peněz je ještě potřeba částku potvrdit. Nejspíš to neudělal a od bankomatu odešel. Je potřeba číst pokyny na obrazovce.
Průšvih je,že každý ten bankomat je poněkud jiný,místo -Potvrdit- jsem viděla nyní,že se má zmáčkouk/kliknout 2x za pár sekund - Pokračovat,takže ,člověk,co je s tím poprvě v kontaktu to může lehce nedotáhnout do konce
Tady je to někdo dokonalost,prostě se to může stát nám obyčejným smrtelníkům,tak to vám nikoliv.koukám
Takže,video obsahovalo i hlavu dotyčného z kamery bankomatu,který ty vložené bankovky shrábnul...takže tak Blesku
To není tak,že dáte peníze a vyjede vám lístek,tam je vždy na výběr,co máte kliknout a pokud to neznáte,vybíráte co zmáčnout a mezitím se transakce ukončí či co,... Výrazům jednotlivých výrobců bankomatu nemusíte ihned rozumět,slovo a vyvolává ve vás nezvozitu a někdo stojí za vámi,to je stres.Možná to ten dotyčný,udělal záměrně,že na nej tlačil.
Nevím jak to má KB ale myslím si, že všechny banky to mají stejné.
Existuje bankomat pouze výběrový a pak výběrový a vkladový.
Po přihlášení do bankomatu se vybere že chci peníze vložit a otevře se příslušná přihrádka - ten bankomat má přihrádky dvě. po vložení bankomat oznámí rozpoznáno tolik a tolik kterých bankovek a vyjede lístek vloženo tolik a tolik peněz.
Neplést si výběrový a výběrový a vkladový
A ještě existuje platební - ten jsem nikdy nevyužil.
A vložit 100 Kč už asi nikde nelze - bankomat bere bankovky o min, hodnotě 200 Kč - který bere a nebo vydává stokoruny neznám,
Limit 200 Kč se týká výběrů.
Vkladomat umí zpracovat pouze bankovky, takže vklad 100 Kč by měl bez problémů projít. Banky ve svých informacích uvádějí pouze maximáolní částku, nebo maximální počet bankovek, který lze přes vkladomat jednorázově vložit. Informaci o minimální výši vkladu přes vkladomat jsem nikde nezaznamenal.
Bankomat má v sobě několik "přihrádek" většinou 4 ale bankovky jsou v 6 nominálních hodnotách.
Pokud tam vložím více druhů bankovek tak co bankomat udělá - tu navíc zařadí kam?
Takže,co má našinec dělat.?***kouknout se, pokud je to opravdu i vkladomat. Pokud nefunguje, jděte k jinému vkladomatu.
někdo vložil,ale vklad zůstal někde mezi a člověk za ním,si ty peníze vzal,***jak to víte?
V článku byla tvář toho muže,co ty peníze,které neprošly do depozitu ,ale zpět, vzal a neodevzdal je,takže byl podezřelý z podvodu,je to pár dní,nechápu,že jste to nikdo nečetli ... Zjistit,že něco nefunguje je z tohoto případu jedna zlá zkušenost,že se toto může stát a pán co to vkládal si myslel,že je vložil
Toto všechno jsem si vyhledala a četla,
ale chtěla jsem video bankomatu KB,který chci využít.Článek o tom,že vklad pána,co se mu peníze neuložily,byl ve szprávách i s obličejem následujího muže,co si vyšlý vklad ponechal.
Já jsem to viděla a vy pokud radíte zde,a neumíte na googlu vyhledat -" omylem u bankomatu byl muž okraden o 10 tis.,",když nevěříte
Protože otázka je VKLAD a že to téma lidi rozvádějí,tak to už tazatel není povinnen odpovídat,jinak vznikne telenovela
Je tam "mezi" přihrádka, páč se mi několikrát stalo, že mi to vrátilo bakovku(bankovky), že se jim nelíbí. Stačí srovnat rohy, otočit a vložit zpět. Mezi tím jsou někde v mezi přihrádce uloženy ostatní, páč čekají na potvrzení vložené částky. když nesouhlasíte, všechny bankovky vyjedou zpět.
Alespoň takovou mám osobní zkušenost.
Papírky putují bankomatem do kazety, kterou pak bezpečnsostní agentura vajme a odveze na zpracování, je tam ěnkolik různých čidel rzmístěných na trase pokybu bankovek které detekují kdeco, lidí tam často hodí bankovky spojené drátenou kancelářskou sponkou gumičkou atd...i s tím se umí většina přístrojů poprat
vklad peněz na vlastní účet se nepovažuje za platbu v hotovosti, takže se na ní nevztahuie limit 270 tis nebo kolik je to dle zákona teď, pokud tam ale někdo cpe každý týden 2 mega, pozornosti banky to neunikne...co pak s tím? Podezřelé transakce se hlásí podle zákona
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.