Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tento pátek v raních hodinách odlétám z Brna na dovolenou. Dovolenou jsem zakoupil u CK Blue Style. Vzhledem k tomu, že jsme měl původně v plánu, že pojedu na letiště autem a nechám jej tam, tak jsem včera dokoupil parkování přímo na letišti. Dnes jsem dostal nabídku odvozu od známého, kterou bych rád využil. Chtěl bych zrušit toto parkování, ale na stránkách mají uvedeno, že nevyužití nebo zrušení parkovácího místa není nárok na vrácení peněz. Je to v pořádku? Objednával jsem to včera a navíc vzdáleně (po e-mailu).
není to v pořádku , firma by měla umožnit vrácení peněz...max. si strhnour pár korun jako náklady nebo manipulační polatek...není důvod aby se někdo jen tak bezdůvodně obohacoval...nejsu z Brna a nevím, kdo ej ta invia akle začal bych je bombardovat telefonem pak mejly a datovými zprávami...takže opkamžite do boje s invia, ady se vůbec nic nevyřeší
Za nevyužití park. místa peníze nevracejí.V Brně není potřeba objednávat místo předem,oni mají dostatek parkovacích ploch i v okolí areálu.Proto pro parkování na letišti Brno nic nepředplácím a platím až při odjezdu z parkoviště.Peníze vám nevrátí,tak jak je to v podmínkách.Týden 1000 korun.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.