Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení peněz za parkování na letišti

Od: kuchtik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

tento pátek v raních hodinách odlétám z Brna na dovolenou. Dovolenou jsem zakoupil u CK Blue Style. Vzhledem k tomu, že jsme měl původně v plánu, že pojedu na letiště autem a nechám jej tam, tak jsem včera dokoupil parkování přímo na letišti. Dnes jsem dostal nabídku odvozu od známého, kterou bych rád využil. Chtěl bych zrušit toto parkování, ale na stránkách mají uvedeno, že nevyužití nebo zrušení parkovácího místa není nárok na vrácení peněz. Je to v pořádku? Objednával jsem to včera a navíc vzdáleně (po e-mailu).

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Takže jsi závazně objednal za jasně předem daných podmínek (nemožnost storna) službu u letiště. Co se ti konkrétně nepozdává?

paveldvorak
hodnocení

0x

není to v pořádku , firma by měla umožnit vrácení peněz...max. si strhnour pár korun jako náklady nebo manipulační polatek...není důvod aby se někdo jen tak bezdůvodně obohacoval...nejsu z Brna a nevím, kdo ej ta invia akle začal bych je bombardovat telefonem pak mejly a datovými zprávami...takže opkamžite do boje s invia, ady se vůbec nic nevyřeší

Jaká invia? Jasně píše Blue Style.

mate59
hodnocení

0x

Za nevyužití park. místa peníze nevracejí.V Brně není potřeba objednávat místo předem,oni mají dostatek parkovacích ploch i v okolí areálu.Proto pro parkování na letišti Brno nic nepředplácím a platím až při odjezdu z parkoviště.Peníze vám nevrátí,tak jak je to v podmínkách.Týden 1000 korun.

paveldvorak

blahopřeju, pokud jsou v Brně lidé, kteří s radostí platí za nic, máte jen to co si zasloužíte...

mate59

Než pan kuchtik zaplatil, určitě se seznámil s podmínkami parkoviště na letišti.

letiste
hodnocení

0x

A proč to řešíš tady a ne s delegátem nebo přímo na letišti nebo cestovkou? O co ti jde konrtétně

kuchtik
hodnocení

Řešil jsem to s cestouvkou a bylo mi řečeno stejné co je napsané výše. Objednávka byla uzavřena nadálku, takže jsem měl za to, že se i na toto jakož na jinou objednávku vztahuje 14 denní lhůta a nebo odstoupení od smlouvy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]