Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup v Polsku

Od: janacapkova* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Tuto středu chceme jet poprve vyzkoušet nákupy potravin v Polsku Máme namířeno do obchodu Biedronka v Mezylesy.Též bychom chtěli navštívit tržnici /jen ovoce,zelenina ne oděvy/. Prosím, je někde blízko Biedronky nebo můžete mi dát adresu,abychom si ji mohli zadat do navigace a je ve středu vůbec trhový den? Děkuji

Jana Č.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Do Biedronky je dobré si také stáhnout aplikaci z Google Play, jsou na ní dobré slevy, dost se ušetří.

Vlevém políčku změňte polskou předvolbu na českou, do pravého napište tl. číslo. Z SMS opište šestimístný kód do šesti políček a nakonec zadáte místo nějaké Biedronky, já dala např. Zgorzelec, Lubaňska a hotovo během pár minut.

hodnocení

3x
Dobrý večer, ano, tuto středu je trhový den, žádný státní svátek v PL nemají. Tu výše zmíněnou aplikaci Biedronka doporučuji, jsou s ní pak výhodné slevy, máte tam totiž virtuální kartu. V aplikaci zobrazíte i aktuální leták. Bohužel s tržnicí neporadím, jezdím do PL z Liberecka, takže Miedzylesie mám z ruky.

hodnocení

1x

google.com/...

Warszawska 2A, 57-530 Międzylesie, Polsko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]