Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlomeny kotnik

Od: str8 odpovědí: 4 změna:

Vím že 6 týdnú nechodící sádra.Co bude potom?Jak dlouho neschopenka?Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle bolesti. Když budete hodně fňukat, tak i 2-3 měsíce. Když budete statečný, tak měsíc.

hodnocení

0x

Před lety jsem měl štíplý kotník (PÚ) sádra 6 týdnů z toho týden nechodící, pak si lékař vymyslel aniž bych chtěl či simuloval rehabilitace -celkem jsem byl doma 3 měsíce.14 dnů po sundání sádry doma bez verlí, plná zátěž, lékař vynadal, že nesmím zatěžovat=postupně, že mi řekne kdy mohu berle odložit. takže asi tak. Ale to se psal rok 1992? nebo 1993,

liska5
hodnocení

0x

Po sundání na nohu téměř nedošlápnete, jak bude tuhá, bolestivá, lehce fialová a možná i oteklá. Pak masírovat Artrinem nebo gely na klouby. Střídat teplou studenou, rozcvičovat a pomalu rozchodit. Vnuk /13/ je 3 týdny po sundání sádry, noha je v kotníku ještě trošku širší, ještě lehce kulhá. První týden chodil o berlích. Chodíme brouzdat do balneparku ve studené vodě. To si pochvaluje.

str8
hodnocení

Moc jste nepotěšily ale přesto děkuji za odpovědi.

,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]