Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Ač jsem několikrát psala přímo na firmu Sodexo a ptala jsem se -doposud jsem nedostala odpověď.Tedy můj dotaz zní:,, Které e-shopy umožńují platbu SODEXO kartou VOLNÝ ČAS ONLINE-na přímo.Tudíž NE až v obchodě při vyzvednutí zboží,ale přímo online z domova.Našla jsem pouze Lekarna.cz ,Mojelekarna,cz ,či Benu,ovšem u posledních dvou jmenovaných ještě musíte za to,že tuto kartu použijete zaplatit jakýsi poplatek.Tudíž Vás prosím,pokud někdo víte o nějakém sesznamu e-shopů ,které tuto platební bránu pro online platbu Sodexo kartou-Volný čas mají,pošlete mi odkaz.Na stránkách SODEXO konkrétně toto NENÍ!Jsou tam pouze provozovny,kde se dá zaplatit fyzicky.Seznam e shopů NE.Tedy pokud jste tam někdo nějaký takový seznam našli,-prosím poraďte kde.
Mockrát děkuji Martina
I my jsme dostali seznam na SODEXO.Je dlouhý jak písnička.Ale mně se jedná POUZE o seznam E SHOPŮ s možností platby online kartou SODEXO VOLNÝ ČAS ,ne gastro..Ten jsme neobdrželi a ani na internetu kromě těch tří lékáren,které jsem tam vypsala.Jsem nenašla nic dalšího.
Dobrý den,
Tak ještě jednou a polopatě.Mám účet na Sodexo,ale nějakým"záhadným"způsobem se nemohu nijak dostat na seznam e-shopů.které poskytují platební bránu umožňující platbu Kartou Sodexo Volný čas ONLINE.Když přejdu přes všechny filtry ,které jsou k dispozici-Stránka se"načítá až půl hodiny"bez jakéhokoliv výsledku.Tudíž Vás prosím o jednu věc.Budete tak laskav"a"a napíšete mi seznam alespoň 15ti eshopů ,ktzeré toto umožňují.Když na ně tedy EVIDENTNĚ VIDÍTE,když mi radíte---Moc děkuji.Martina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.