Nejste přihlášen/a.
V dubnu jsem dala výpověď na brigádě, jelikož jsem to nestíhala se školou. Teď bych se tam chtěla vrátit. Poslala jsem životopis už 2x (jednou před měsícem, podruhé teď nedávno) a nikdo mi nic neodepsal.
Moje kamarádka se tam hlásila před týdnem také a jí odepsali hned asi do 2 dnů. Když jsem se tam poprvé hlásila já, bylo to ještě ten den (dokonce v sobotu)
Nechápu to. Jediné vysvětlení co mě napadá je, že mě tam prostě nechtějí.. Je pravda, že jsem s nadřízenými neměla nejlepší vztah (nesedli jsme si v komunikaci) ale to nemůže být ten důvod..
doplněno 23.07.23 18:16: Výpověď byla na vlastní žádost
8x
@kristyna - Je pravda, že jsem s nadřízenými neměla nejlepší vztah (nesedli jsme si v komunikaci) ale to nemůže být ten důvod..
Naopak - to JE "ten důvod". Vy byste zaměstnala někoho, s kým nemáte, kulantně řečeno, nejlepší zkušenost?
0x
To máte tak: většina lidí si myslí, že jejich přijetí/nepřijetí do jakéhokoliv pracovního poměru závisí na jejich vzdělání, dalších znalostech, zkušenostech, dosavadní praxi, vytrvalosti a výkonnosti. Ti znalejší ví, že jejich přijetí/nepřijetí závisí v prvé řadě na známostech, kamarádšoftu, bezmezné akceptaci veškerých firemních požadavků a nekonečném vlezdopozadizmu svých představených. Teprve až poté je to ostatní ![]()
0x
Oni se chovají, jako hovada, protože kapitalismus, demokracie, atd. Odpovědět, byť zamítavě, by měli. Jenže proč, když nemusejí a je to jen otázka etiky, serióznosti?
A Vy se chováte přinejmenším naivně... Berte to jako zkušenost s realitou dnešní ČR a pokud opravdu chcete na nějakou brigádu, tak se podívejte u konkurence. Nebo někde úplně jinde. Nebo se vykašlete na honbu za penězma a kultivujte duši, dokud máte čas. Nebo fajn výlety. Nebo někomu osamělému s něčím pomoct... Jsou i jiné hodnoty, než prachy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.