Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastné smradlavé krabičky u potoka

Od: zlatnik odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, byl jsem na procházce v přírodě. Chtěl jsem se podívat pod malý mosteček, pod kterým protéká potůček. Mosteček byl vysoký tak, že šel projít jen ve shrbené pozici. Na jedné straně mostečku visela plechová lišta, na které byly navázány tři kulaté plastové krabičky s víčky. Krabičky měly víčka pomazaná vazelínou a ve víčku i ve dně každé krabičky bylo několik dírek. Uvnitř každé kulaté krabičky byla vata. Všechny krabičky smrděly. Čemu mohou takové mastné krabičky sloužit?

Mastné smradlavé krabičky u potoka
Mastné smradlavé krabičky u potoka #2
Mastné smradlavé krabičky u potoka #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Nějaká pachová zábrana.
Jen dotaz,to opravdu na vše šahate a rozebirate co v přírodě najdete?

dylin
hodnocení

1x
Můj tip, že je je to nějaký insekticid na komáry. Jestli v tom byl Isodrin, tak to má i tu výhodu, že nenechavec, který musí na všechno hrabat a rozdělá to, tak pak doma pojde na rakovinu jater. :-P

lojza
hodnocení

0x
Určitě ne k tomu abyste na ně sahal.
lesnik
To není odpověď na otázku, pokud je dal zpět dohromady, do původního stavu, neviděl bych v tom problém. V přírodě se pohybuji často a takovou věc, co je na fotkách jsem ještě nikde neviděl, proto by mě to také zajímalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]