U něčeho jsem si na 100% jistý, u něčeho pouze typuji, ale myslím, že jsou to tyto jazyky: francouština, němčina, španělština. čínština, italština, hebrejština, řečtina, švédština, nevím - v azbuce se nevyznám, japonština, arabština.
přiznám se jsem negramot, umím jen anglicky, německy,trochu polsky a azbuku jenom číst pomalu. okamžitě.přeložil jsem jen němčinu. Možná po pomalém čtení bych dal ruštinu kromě poslední slova vměstě tedy pokud jde o překlad. Pokud jen o pouhou detekci jazyka, tak vše kromě poslední hatmatilky, tipuji sanskrt/perštinu. Nebyl jsem si jistý u španělštiny(todos) italštiny (tutti) a čínštiny. turečtinu jsem hádal a konečně sanskrt poslední. takže dvě hatmatilky, co jsem nepoznal(féničtina a nějaká egyptština :D ) a samozřejme předposlední kawa-sasa netuším co je ! změna. video končí dřív než jazyky na obrázku, vidím tam arabštinu, nizozemštinu(nebo skandinávský)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.