zdravim, dneska jsem jela vlakem a nedopatrenim se mi rozbil lak na nehty, ktery zpusobil skvrny na zemi. Neni to nic hrozneho, jeden flek, relativne maly, snazila jsem se to vydrhnout, a slo to, ale pomalu, a ja na to nemela cas. V kupe je ikona kamery, coz znamena ze je to zdokumentovany. Kdyz to jde v pohode vycistit a nejedna se o permanentni skodu, budu muset neco platit?
Žel, musím konstatovat, že asd1 má pravdu, ba dokonce je to ještě horší. Nejen, že dráhy ani policie vandalismus ve vlacích "moc neřeší" - oni ho neřeší vůbec. Oceňuji tvoji snahu, že ses aspoň pokusila to trochu očistit a že ti to není jedno.
A tys tam ukazovala do kamery občanku? Pokud nepujdes sama se udat na lamparnu tak to nikdo řešit nebude,sprejeri opilci a vandalové jsou jiný level a taky je moc neřeší..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.