Nejste přihlášen/a.
zdravim, dneska jsem jela vlakem a nedopatrenim se mi rozbil lak na nehty, ktery zpusobil skvrny na zemi. Neni to nic hrozneho, jeden flek, relativne maly, snazila jsem se to vydrhnout, a slo to, ale pomalu, a ja na to nemela cas. V kupe je ikona kamery, coz znamena ze je to zdokumentovany. Kdyz to jde v pohode vycistit a nejedna se o permanentni skodu, budu muset neco platit?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
No rozbiť fľaštičku s lakom na nechty len tak neodopatrením,tak to je umenie. Asi vnútorna sila.
doplněno 23.07.23 07:46:
A určite je slečna aj šikovná,lebo namaľovať si nechty v starom vlaku s kupé, si myslím,že je celkom umenie.
asd1
3x
A tys tam ukazovala do kamery občanku? Pokud nepujdes sama se udat na lamparnu tak to nikdo řešit nebude,sprejeri opilci a vandalové jsou jiný level a taky je moc neřeší..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]