Dobrý den , úspěšně jsem ukončil insolvenci a o tomto úkončení informoval všechny exekutory vedené k mé osobě . Postupně mi posílají oznámení o zastavení nebo ukončení exekucí avšak u dvou oznámení konkrétně od exekutora Lukáše Jícha bylo uvedeno : Zastavením exekuce zůstávají nedotčeny účinky již provedených úkonů jakož i nároky soudního exekutora na náklady exekuce uplatněné přihláškou do insolvenčního řízení . Abych pravdu řekl , vůbec nevím co tohle znamená a zdali je něco takového vůbec možno požadovat po oddlužení. Děkuji za odpověď. T.Kaluža
No já nevím... školy nemám - ale pokud s vámi procházel insolvenčním řízením a stále je někde problém, měl by s vámi komunikovat i nadále (pokud by byl osloven). Informaci ověřit a sdělit možnosti. Osobní zkušenost s insolvencí ale nemám.
doplněno 26.07.23 10:26:
Zaplaťte si dotaz do CEE (centrální evidence exekucí) a nahlédněte i zdarma do isir.justice.cz/... a pokud nebude aktuální záznam, máte "hotovo".
Jestli někde je zápis aktivní, kontaktujte opět svého správce nebo s výsledkem od soudu (oddlužení ukončeno) kontaktujte databázi exekucí a požadujte výmaz.
No tak dnes mi odpověděla má bývalá IS - Mám za to, že už po Vás nic nebude požadovat, ty účinky zůstávají zachovány. Takže teď už opravdu nevím co znamená
Bohužel:Soud bere na vědomí splnění oddlužení dlužníka plněním splátkového kalendáře se zpeněžením majetkové podstaty a zprošťuje funkce insolvenční správkyni !
Tady s tím asi nikdo nemá zkušenost, na vašem místě bych asi zavolala někam na poradnu při finanční tísni a přímo se na to zeptala . financnitisen.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.